Iuliu Mureșan, mesaj virulent către un dinamovist. "E intolerabil!"

1 lună in urmă 15

  • Liga 2: ASU Poli Timișoara - Rapid, joi, 16:30, Digi Sport 1

  • Supercupa României: CFR Cluj - FCSB, joi, 19:00, Digi Sport 1

Iuliu Mureșan, fost președinte la CFR Cluj și Hermannstadt, a lucrat la cele două echipe cu mai mulți jucători-problemă și știe cum se pot evita astfel de episoade.

Iuliu Mureșan: "A fost o greșeală din partea lui Ricardo Grigore"

Medic de profesie, Mureșan susține că Ricardo Grigore putea să trateze momentul cu abilitate.

“În primul rând cu două zile înainte de meci nu trebuie să organizezi petreceri. Asta e clar. Putea, eventual, după meci. Dar dacă joci din trei în trei zile nu poți organiza petreceri.

Clar a fost o greșeală din partea lui. A încălcat regulile care te expun și te fac să iei Covid-ul. Au fost persoane din exterior. Dacă erau numai fotbaliști de la Dinamo mai mergea, oricum stau toată ziua împreună.

Sunt testați, dar au fost chemate și persoane din afară și atunci au apare pericolul de a contracta virusul și de a-l răspândi și coechipierilor. Deci, a făcut o greșeală foarte mare, probabil și din cauza lipesei de experiență”, a declarat Iuliu Mureșanu, pentru Realitatea Sportivă.

Iuliu Mureșan: "Ricardo Grigore trebuie să învețe din asta!"

Evenimentele s-au derulat cu două zile înaintea meciului pe care Dinamo l-a pierdut clar contra Academicii Clinceni, scor 1-3. După joc, Grigore a refuzat să ofere prea multe detalii și a spus că nu vrea "să comenteze viața personală în spațiul public".

“Că o fi băut un pahar cu vin, dar să nu se depășească niște limite, asta nu ar fi așa o greșeală, dar nu înainte cu două zile de meci. Așa ceva este inadmisibil. Iar persoane din afara echipei nu aveau ce căuta.

Trebuie să învețe din asta. Clar nu se pot lua măsuri grave împotriva lui pentru că este nevoie de el pe teren. Sunt convins că a avut de învățat din asta.

La toate echipele se întâmplă astfel de acțiuni, pentru că sunt jucători tineri, dar trebuie să știi cum să le gestionezi. Nu e tolerabil să faci chefuri. Ești la un club cu istoria lui Dinamo și ești la retrogaradre. Este intolerabil”, a mai spus Iuliu Mureșan

Etichete: dinamo , iuliu muresan , ricardo grigore
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă