Iuliu Mureșan i-a stabilit prețul lui Deian Sorescu! "Avem câteva oferte". Suma cerută de conducerea lui Dinamo

2 luni in urmă 37

  • Liga 2: U Cluj – Unirea Constanța, joi, 21:30, Digi Sport 1

  • Liga 2: Hermannstadt - Poli Iași, joi, 18:30, Digi Sport 1

Golgheter în Liga 1, cel mai bun jucător al "câinilor roșii" are parte deja de atenția mai multor cluburi. Conducerea lui Dinamo este dispusă să își lase căpitanul să plece, însă numai pentru suma corectă. 

Iuliu Mureșan i-a stabilit prețul lui Deian Sorescu

Iuliu Mureșan, directorul executiv al lui Dinamo, a vorbit încă o dată despre eventuala plecare a lui Sorescu la un club din străinătate, menționând și că a reparat relația cu jucătorul, tensionată de mai mult timp. 

"Nu cred că mai este un schimb de replici cu Sorescu, am reluat lucrurile cu el. Trebuie să discutăm cu fotbaliștii să înțeleagă situația, le-am explicat foarte clar lucrurile. Cred că i-am lămurit.

Sorescu are ceva oferte și dacă va fi momentul potrivit pentru noi și pentru el, ne vom despărți. Îmi e greu să mă despart de un jucător ca Sorescu, ne-a oferit victoriile în două meciuri. Dacă e liniștit, joacă foarte bine. Sub 1 milion de euro nu va pleca!", a declarat Mureșan pentru PRO X.

  • 1,4 milioane de euro este cota de piață a lui Deian Sorescu, potrivit Transfermarkt.

Helmut Duckadam: ”Sorescu valorează de la 5 milioane de euro în sus”

Dacă dinamoviștii îi evaluează la aproximativ un milion de euro, Helmut Duckadam, fostul portar al rivalilor de la Steaua, consideră că suma corectă pentru mijlocașul alb-roșiilor este de cel puțin cinci ori mai mare.

Sorescu la ora actuală ar valora de la 5 milioane de euro în sus. Mi-a plăcut foarte mult. E şi jucător de echipă naţională şi trebuie să valoreze atât. În momentul în care se plăteşte 100 de milioane pe un jucător, 5 milioane de rezonabil. Nu înţeleg cum de nu s-a găsit echipă.

(n.r. Este Sorescu salvarea lui Dinamo?) Nu. Când ai datorii de 15 milioane, ce faci cu 5? Astupi o gaură. Ar fi o gură de oxigen, dar e foarte greu pentru că ei au interzis la transferuri”, a declarat Helmut Duckadam, pentru as.ro.

Etichete: dinamo , iuliu muresan , deian sorescu
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă