Iuliu Mureșan, fanul CFR-ului în lupta la titlu! Dezvăluiri de senzație: „Gigi Becali ne motiva și atunci jucătorii! Nici nu le mai dădeam prime, asta să facă și acum” | EXCLUSIV

1 lună in urmă 25

Iuliu Mureșan va fi fanul CFR-ului în lupta pentru titlu! Fostul conducător al ardelenilor le recomandă șefilor care conduc acum clubul să îi motiveze pe jucători cu declarațiile date de Gigi Becali. Iuliu Mureșan și-a adus aminte pentru ProSport de marile meciuri în care patronul de la FCSB punea o presiune teribilă și a dezvăluit cum acționa în acei ani.

Fostul președinte al CFR-ului susține că echipa lui Edi Iordănescu a fost dezavantajată în derby-ul din Bănie și crede că arbitrii ar putea fi influențați de declarațiile făcute în presă de Gigi Becali.

Totuși, Iuliu Mureșan crede că presiunea pusă de șefii de la FCSB poate fi chiar în avantajul clujenilor, care n-ar mai avea nevoie nici de prime pentru marile derby-uri.

Iuliu Mureșan, amintiri cu Gigi Becali: „Nici nu le mai dădeam prime jucătorilor de la CFR”

„Edi Iordănescu a avut dreptate! Deși Ovidiu Hațegan este cel mai bun arbitru, CFR a avut penalty clar, plus și un gol valabil, probabil. Pe vremea mea, după ieșirile domnului Becali la adresa noastră nici nu le mai dădeam prime jucătorilor, cred că va funcționa această treabă și acum.

Le puneam jucătorilor declarațiile dânsului și era suficient. Îi motiva domnul Becali prin ceea ce spunea, asta poate fi atuul CFR-ului și acum. Probabil însă că arbitrii pot fi influențați”, a spus Iuliu Mureșan, pentru ProSport.

În următorul meci, CFR Cluj o va întâlni chiar pe rivala FCSB, în Supercupa României. Partida va avea loc joi, de la ora 19:00, și va putea fi urmărită, în format live text, pe www.prosport.ro.

Iuliu Mureșan: „Doar CFR și FCSB se luptă la titlu”

După ce a urmărit derby-ul de duminică, Iuliu Mureșan este convins că Universitatea Craiova a demonstrat iar că nu se poate lupta la titlu cu CFR Cluj și FCSB.

„Cred că doar CFR Cluj și FCSB se pot lupta la titlu, dar fosta mea echipă are mai multă experiență, jucători valoroși și mentalitate de învingători. S-a văzut asta și acum, la Craiova, dar și în finala campionatului, când a câștigat meciul decisiv fără probleme”, a mai afirmat fostul conducător din Gruia, pentru ProSport.

Clasamentul Ligii 1 înaintea meciurilor din play-off

  • 1. FCSB 33 puncte (beneficiază de rotunjire în plus)*
  • 2. CFR Cluj 32 puncte
  • 3. Universitatea Craiova 29 puncte
  • 4. Sepsi OSK 23 puncte (beneficiază rotunjire în plus)
  • 5. Academica Clinceni 22 puncte
  • 6. FC Botoșani 21 puncte

The post Iuliu Mureșan, fanul CFR-ului în lupta la titlu! Dezvăluiri de senzație: „Gigi Becali ne motiva și atunci jucătorii! Nici nu le mai dădeam prime, asta să facă și acum” | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă