Iuliu Mureșan exultă: „Sorescu e iar cel de dinainte! Nu mai sunt probleme cu Mircea Rednic”

1 lună in urmă 20

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 noiembrie 2021, 08:40 / Actualizat vineri, 05 noiembrie 2021 08:48

Iuliu Mureșan, administratorul special al lui Dinamo, a oferit ultimele informații despre situația lui Deian Sorescu (24 de ani), fotbalistul care fusese inițial exclus din lot de Rednic.

Oficialul celor de la Dinamo încearcă să lase de înțeles că Deian Sorescu și Mircea Rednic au trecut peste conflictele din ultima perioadă. Reprimit la antrenamentele primei echipe, Sorescu ar fi fost în mare formă, dezvăluie Iuliu Mureșan.

„Sorescu este iar cel de dinainte. A fost extrem de activ la antrenament, a dat și 3 goluri foarte frumoase, la fel ca cele prin care s-a remarcat în campionat. S-a antrenat normal, alături de colegi. Este bine că a înțeles că el a fost cel care a greșit.

Acum, totul depinde numai de el. Nu mai sunt probleme cu Mircea Rednic, atmosfera este bună”, a declarat Iuliu Mureșan, conform digisport.ro

Până la urmă, Sorescu nu este un tip conflictual. Dacă ar fi așa, s-ar comporta la fel și în timpul partidelor. Și-ar lua la bătaie adversarii, ar fi un abonat al cartonașelor roșii.

- Iuliu Mureșan, conform sursei citate

Va folosi Rednic refularea lui Sorescu? 

Dinamo se pregătește de meciul cu CFR Cluj (duminică, 18:30), iar antrenorul Mircea Rednic ar putea face o mutare surpriză și l-ar putea folosi pe Deian Sorescu în meciul contra campioanei.

De văzut dacă Rednic va trece total peste situația creată între el și Deian și-l va mai titulariza duminică pe jucător, contra campioanei CFR. Recunoscut pentru flerul său, „Puriul” vrea să se folosească de acest conflict pentru a-l stimula pe bănățean, iar acesta să-și utilizeze energiile pentru a arăta că este un fotbalist pe care antrenorul și Dinamo trebuie să se bazeze. 

Rednic are de gând să-i ofere șansa lui Sorescu să evolueze mai departe. Oricum, antrenorul a obținut majoritatea adeziunilor suporterilor în conflictul cu Deian.

6 goluriîn 14 meciuri a marcat Sorescu pentru Dinamo în această situație. Reușitele au fost realizate în 3 etape (1, 3 și 11)

Dinamo, cu probleme pe partea dreaptă 

Dacă nu va miza pe Sorescu, Mircea Rednic va avea bătăi de cap pe postul de fundaș dreapta. „Puriul” îi mai poate folosi pe acest post pe Costi Nica, trimis la echipa a doua din acuza prestațiilor slabe, pe Andrei Radu, fundaș stânga de meserie, sau pe Geani Crețu, care la bază este mijlocaș lateral.

VIDEO Actorul Răzvan Oprea, despre Iuliu Mureșan: „Nu e un personaj iubit la Dinamo, dar poate ajunge acolo prin muncă”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Plan SF la Dinamo: Zăvăleanu promite venituri de 20 de milioane €!

Zi plină pentru conducerea lui Dinamo: „Astăzi am terminat cu transferurile și mi-a scris domnul Cortacero!”

Playtech: Tânăra care și-a luat PROPRIUL TATĂ de SOȚ. Motivul este halucinant...


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă