Iuliu Mureșan explică demiterea lui Rednic de la Dinamo: „Era cea mai bună soluție. Dacă plecam eu nu rezolvam nimic”

2 săptămâni in urmă 8

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 ianuarie 2022, 12:40 / Actualizat miercuri, 05 ianuarie 2022 12:58

Flavius Stoican, noul antrenor al lui Dinamo, și Florin Răducioiu, noul team manager, au fost prezentați azi în cadrul unei conferințe de presă.

  • Ultima dată la FCU Craiova (demis după 4 meciuri), Flavius Stoican a antrenat-o pe Dinamo mai întâi între septembrie 2013 și noiembrie 2014, apoi între martie și mai 2015. Acesta a mai pregătit și formația secundă a „câinilor”, între iulie 2011 și ianuarie 2012, apoi între august și septembrie 2013.
  • Florin Răducioiu (51 de ani), jucător la Dinamo între 1985 și 1990, a lucrat în sezonul 2006 - 2007 la Dinamo, director sportiv, în timpul primului mandat al lui Rednic în „Ștefan cel Mare”, antrenor care l-a dorit și în ultimul mandat, încheiat la decizia lui Iuliu Mureșan.

La conferința de presă a fost prezent și Iuliu Mureșan, administratorul special al „câinilor”, care a luat primul cuvântul și a vorbit despre demiterea lui Mircea Rednic și situația din club.

 „Voi face tot ce îmi stă în putință să-l ajut pe Mister”

DINAMO

Florin Răducioiu, primele declarații după revenirea la Dinamo: „Voi face tot ce îmi stă în putință să-l ajut pe Mister”

Iuliu Mureșan explică demiterea lui Rednic de la Dinamo: „Dacă plecam eu nu rezolvam nimic”

„Clubul a trecut prin niște frământări, pe care sper că le-am rezolvat. Am luat o decizie care nu fost aplaudată de toată lumea. M-am gândit bine și era singura soluție. Era varianta de a pleca 15 jucători, propusă de fostul antrenor, varianta de a pleca antrenorul sau de a pleca eu, deși cred că asta nu rezolva nimic.

Am ales să schimbăm antrenorul, care a luat doar 6 puncte din 33. A fost o etapă din istoria clubului și nu vreau să ne mai uităm în urmă. Am ales să-l avem antrenor pe Flavius Stoican, un dinamovist. Am încredere în el. Dinamo avea nevoie de mai puțină încrâncenare și mai multă relaxare și concentrare pe muncă, nu pe alte lucruri. Sper să facem un lot unit, sper ca jucătorii să fie prieteni. Vreau ca prin forța grupului să avem rezultate și să urcăm în clasament.

Tot din dorința de a schimba în bine imaginea și starea de la club, am decis să-l aducem și pe Florin Răducioiu, o persoană care nu are nevoie de nicio prezentare.

Vor și pleca jucători, dar nu atât de mulți. Dacă vor pleca 15-16 jucători, va trebui să facem altă echipă. Iar iarna e foarte greu pentru că acum nu se termină contracte. Am reziliat contractele lui Vestenicky, Gluhacovic, Neicuțescu și cu Andrei Antoce, preparatorul fizic.  Și mă mai așteaptă la birou încă două persoane. 

 Noi ne permitem să luăm doar jucători liberi. Nu vrem să aducem fotbaliști care nu au jucat din vară pentru că nu avem timp să-i punem pe picioare. Vom face câteva transferuri. Vom aduce jucători cu meciuri în picioare, care au făcut pregătirea cu echipa lor”, a spus Iuliu Mureșan la conferința de presă.

Să aveți încredere. De data asta simt că vom face treabă mai bună 
- Iuliu Mureșan

VIDEO Poveștile lui Bogdan Lobont de la Rapid și Dinamo: "Nea George avea figura de președinte, de manager, în timp ce Cristi Borcea era mai suporter"

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Dinamoviștii s-au reunit și au efectuat vizita medicală » Steliano Filip și Deian Sorescu, prezenți și ei

Stoican l-ar putea păstra la Dinamo pe jucătorul criticat dur de Rednic + Cum arată lista de plecări

Playtech: BOMBĂ! Andreea Bălan a înjurat-o pe Viviana Sposub! George Burcea a dezvăluit tot scandalul dintre ele


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă