Iuliu Mureșan dă speranțe dinamoviștilor: „A prins bine această perioadă de pauză”. Ce a spus după victoria din amicalul cu Astra

1 săptămână in urmă 18

Iuliu Mureșan, administratorul special al clublui Dinamo, este foarte fericit că echipa sa a obținut două victorii în meciurile amicale jucate în pauza competițională.

Dinamo a învins cu scorul de 3-2 Gloria Buzău și 2-1 cu Astra Giurgiu. Meciul cu Astra Giurgiu s-a desfășurat miercuri, la prânz.

Cele două victorii contrastează puternic cu prestația din campionat a „câinilor”, echipa din „Ștefan cel Mare” aflându-se pe penultimul loc în Liga 1, cu doar 8 puncte, cu 4 mai mult față de ultima clasată, Academica Clinceni, și 5 mai puțin față de CS Mioveni, aflată pe locul 14.

Iuliu Mureșan dă speranțe dinamoviștilor: „A prins bine această perioadă de pauză”. Ce a spus după victoria din amicalul cu Astra

Acum, Iuliu Mureșan a vorbit despre cele două victorii obținute de echipa sa, dar și despre echipa națională și fostul său club, CFR Cluj.

„S-au obținut două victorii în amicale, ajută la moralul jucătorilor. E important că un meci amical e mai bun decât un antrenament.

A prins bine această perioadă de pauză. Au venit și destui jucători noi, e riscant să-i folosești la început, dar unii dintre ei mi-au plăcut. Nu mai e timp de pierdut la Dinamo, Mircea (Rednic) forțează. Probabil că Sorescu va juca mai bine mai în față, decât ca fundaș.

Sper, în cele 6 partide rămase până la pauza de sărbători, să facem puncte, că altfel va fi foarte greu.

Am văzut că la televizor se cere joc frumos, spectaculos la națională. Contează victoria. Dan Petrescu este un antrenor foarte bun, tot și-ar pune amprenta la națională, în cazul în care ar merge acolo.

Echipa națională reflectă nivelul campionatului, care este în scădere. Țin minte în 2008, când am jucat în grupele Champions League (cu CFR), cu ce echipe ne confruntam în campionat.

Sper ca CFR să nu intre în insolvență. Știu că au niște probleme, dar cred că sunt rezolvabile. Jucătorii au salarii foarte mari și dacă nu se plătesc unul sau chiar două nu e jale ca la echipele mici”, a transmis Iuliu Mureșan.

 

The post Iuliu Mureșan dă speranțe dinamoviștilor: „A prins bine această perioadă de pauză”. Ce a spus după victoria din amicalul cu Astra appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă