Iuliu Mureșan anunță transferul bombă al lui Claudiu Petrila: „În maximum un an va ajunge la un club mare al Europei!”

2 luni in urmă 31

Iuliu Mureșan este convins că fostul său club, CFR Cluj, va da cu adevărat o lovitură prin transferul lui Claudiu Petrila.

Aflat acum la Dinamo, Mureșan este cu gândul și în Gruia și anunță că bihoreanul în vârstă de 20 de ani va evolua în scurt timp la o super echipă din Europa.

Claudiu Petrila a devenit interesant pentru scouteri și, din informațiile ProSport, sunt impresari care au venit deja cu oferte pentru fotbalistul de 20 de ani.

Așa l-a luat CFR Cluj pe Claudiu Petrila: „Va ajunge la un club mare al Europei!”

Iuliu Mureșan a dezvăluit cum a ajuns Claudiu Petrila la CFR Cluj, în 2015, de la LPS Bihorul Oradea.

„El a fost un jucător recomandat de doi impresari care se aflau la început de drum la acel moment. Am trimis pe cineva de la club să-l urmărească, au făcut un referat foarte bun despre calitățile lui. Așa a ajuns la CFR Cluj”, a spus Iuliu Mureșan, conform GSP.

Conducătorul lui Dinamo este sigur că mijlocașul va ajunge în curând la o echipă de top din Europa.

„CFR îl va vinde pe Claudiu Petrila pe o sumă consistentă de bani, sunt sigur de acest lucru. Cluburi mari se interesează de el, au trimis scouteri să-l observe. Are un psihic foarte bun, are tupeu de fotbalist, își asumă și are execuții. Nu are teama unei execuții ratate, cum se întâmplă la alți jucători. În maximum un an, va ajunge la un club mare al Europei. Dacă CFR îl va păstra, va ajunge cel mai bun jucător de acolo”, a mai declarat Iuliu Mureșan.

The post Iuliu Mureșan anunță transferul bombă al lui Claudiu Petrila: „În maximum un an va ajunge la un club mare al Europei!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă