Iulian Miu, avertisment pentru oficialii FCSB înaintea derby-ului din Liga 3. „Ne-am făcut temele așa cum trebuie!”

1 lună in urmă 7

Iulian Miu, antrenorul secund al CSA Steaua, a prefațat partida pe care echipa Armatei o va juca împotriva FCSB 2, sâmbătă, ora 15.00, pe terenul 5 din cadrul Complexului sportiv Steaua.

Secundul lui Daniel Oprița le transmite un mesaj oficialilor de la FCSB înaintea meciului care are loc sâmbătă, 13 martie. Iulian Miu susține că echipa din Liga 3 și-a făcut temele pentru a câștiga partida cu ocupanta locului 2.

Mai mult, Iulian Miu este sigur că CSA Steaua nu va avea nicio problemă cu FCSB 2, chiar dacă Gigi Becali trimite la echipa secundă mai mulți jucători de valoare, și că gruparea Armatei va juca în eșalonul secund începând cu sezonul 2021 – 2022.

Iulian Miu, avertisment pentru oficialii FCSB înaintea derby-ului din Liga 3

„Sincer, nu mă interesează ce se declară. Noi suntem pregătiţi şi ne-am făcut temele aşa cum trebuie. S-au făcut nişte transferuri, Daniel Opriţa a ştiut exact cum să gestioneze situaţia împreună cu George Ogăraru şi cei din club. Noi suntem pregătiţi să începem campionatul.

Lucrăm foarte intens şi la centrul de copii şi juniori unde încercăm să aducem baza de pregătire din complexul Ghencea la standarde şi mai înalte. Să mai facem nişte terenuri, nişte vestiare. Se lucrează la acest proiect. Lucrurile sunt pe un drum normal pe toate liniile şi o să vedeţi că Steaua va ajunge în Liga a doua, va avea o academie.

Meciul cu FCSB 2 e important şi suntem pregătiţi. E mai important decât altele pentru că jucăm cu contracandidata care vrea să ne oprească să terminăm pe primul loc. Eu sunt convins că vom rămâne pe primul loc. Cum să ne ia primul loc? Sunt convins că acolo vom termina. Nu putem spune că celelalte echipe nu sunt bune.

Trebuie să fim conştienţi şi bine pregătiţi pentru a câştiga aceste meciuri. Vom juca finala cu FCSB 2 – tur retur şi la toamnă sunt convins că vom fi în Liga a II-a”, a declarat Iulian Miu pentru Look Sport. 

Partida dintre CSA Steaua și FCSB 2 din Liga 3 se poate vedea Live Video Online pe www.prosport.ro și la TV pe Digi Sport.

The post Iulian Miu, avertisment pentru oficialii FCSB înaintea derby-ului din Liga 3. „Ne-am făcut temele așa cum trebuie!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă