Iulian Cristea a izbucnit în lacrimi după ce a fost înlocuit cu Andrei Miron + Reacția lui Toni Petrea | FOTO

3 săptămâni in urmă 27

Iulian Cristea a fost titularizat de Toni Petrea în meciul Academica Clinceni – FCSB, scor 0-2, dar decizia antrenorului de a-l înlocui cu Andrei Miron l-a făcut pe fundașul central să izbucnească în lacrimi.

FCSB s-a impus în fața celor de la Academica Clinceni, scor 0-2, în etapa a doua a play-off-ului, dar victoria obținută de gruparea roș-albastră pe stadionul „Ion Comșa” nu l-a făcut pe Iulian Cristea să uite de supărarea sa.

Fundașul în vârstă de 26 de ani a făcut o primă repriză foarte bună împotriva celor de la Academica Clinceni, fără greșeli mari și a scos o minge de pe linia porții, dar Toni Petrea l-a înlocuit cu Andrei Miron, fotbalist care s-a recuperat după ce a fost la tămăduitoarea Marijana, informație dezvăluită de ProSport.

Iulian Cristea a izbucnit în lacrimi după ce a fost înlocuit cu Andrei Miron

Imediat după ce s-a schimbat, Iulian Cristea a urcat în tribuna stadionului „Ion Comșa” din Călărași și a fost surprins de camerele TV plângând, în timp ce Risto Radunovic, fotbalist care a intrat în locul lui Octavian Popescu în minutul 63, încerca să-l consoleze.

Toni Petrea a încercat la finalul meciului Academica Clinceni – FCSB, scor 0-2, să explice motivul pentru care a decis să îl înlocuiască pe Iulian Cristea. „A fost o schimbare post pe post, ținând cont că Iulian a jucat multe meciuri. A fost oportună schimbarea sa. Miron a fost foarte bun astăzi, a intrat destul de bine și a dus. Ne speriasem un pic în momentul accidentării lui, dar a urmat un tratament destul de bun și și-a revenit rapid”, a spus Toni Petrea la finalul meciului Academica Clinceni – FCSB, scor 0-2.

  • Pentru FCSB urmează meciul cu Sepsi OSK, duminică, 25 aprilie, ora 21.30, în etapa a treia din play-off-ul Ligii 1, sezonul 2020 – 2021, Live Video Online pe www.prosport.ro.

The post Iulian Cristea a izbucnit în lacrimi după ce a fost înlocuit cu Andrei Miron + Reacția lui Toni Petrea | FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă