Iulian Bulai, vizat de sesizarea parlamentarilor AUR: Îmi menţin opinia că partidul respectiv este un partid fundamentalist, radical şi extremist

4 săptămâni in urmă 8

Deputatul USR PLUS Iulian Bulai a declarat marţi, după sesizarea depusă de AUR împotriva sa, că îşi menţine opinia că „partidul respectiv” este un partid „fundamentalist, radical şi extremist”.

Reacţia sa vine după ce Biroul permanent al Camerei Deputaţilor a luat act de o sesizare depusă de 21 de parlamentari de la AUR, care îl acuză de „limbaj calomnios” şi cer sancţionarea lui Bulai.

„Mi-ar plăcea mult mai mult să vorbim despre TVR, SRR şi despre CNA, dar dacă tot este vorba despre această sesizare, iau act de ea, mă raportez la această sesizare şi abia aştept să se discute în Comisia juridică, unde am înţeles că a fost înaintată de către Biroul permanent. Voi veni la Comisia juridică atunci când se va discuta sesizarea. Acest partid care a făcut această sesizare nu a fost menţionat explicit în declaraţia mea, iar ce am declarat îmi asum şi îmi menţin. Îmi menţin opinia că partidul respectiv este un partid fundamentalist, radical şi extremist„, a spus Bulai la Palatul Parlamentului, citat de Agerpres.

Reprezentanţii AUR susţin că la dezbaterea unui proiect instituirea zilei de 10 august ca Ziua Unităţii Civice, „deputatul Bulai Iulian a avut o intervenţie calomnioasă la adresa Partidului Alianţa pentru Unirea Românilor, spunând că membrii acestuia sunt extremişti şi fundamentalişti”.

Sesizarea deputaţilor AUR a fost trimisă Comisiei juridice a Camerei Deputaţilor.

Sursa foto: Iulian Bulai / Facebook

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă