Iulia Dumanska şi colegele ei, în stare de şoc! Antrenorul Zlatko Saracevic a murit după derby

6 zile in urmă 9

Liga 1: UTA Arad - Botoșani, luni, 17:30, Digi Sport 1

Liga 1: Viitorul - Poli Iași, luni, 20:30, Digi Sport 1

În ciuda intervenţiei rapide, a transportării sale la spital şi a manevrelor de resuscitare, antrenorul nu a mai putut fi salvat. 

Antrenorul Zlatko Saracevic a murit la puţin timp după meci

Iulia Dumanska, portarul naţionalei României, şi colegele sale erau bucuroase că au învins echipa clasată pe locul 2, chiar înaintea lor, dar fericirea le-a fost umbită de vestea tragică. Celebrul lor antrenor s-a stins prea repede. 

"Principalul" celor de la Podravka s-a urcat în maşină, după meci, când i s-a făcut rău. Unul dintre secunzi era alături de el şi a alertat imediat Salvarea, însă intervenţia a fost în zadar. 

Zlatko Saracevic este o legendă a handbalului ex-iugoslav şi croat. A obţinut medalia de aur cu echipa Croației la Jocurile Olimpice de la Atlanta 1996, un argint mondial în 1995 și un bronz la Campionatul European din 1994. 

Cu naționala Iugoslaviei a câștigat medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Seul 1988, după ce cu doi ani mai devreme devenise campion mondial în Elveția.

Comunicatul clubului la moartea antrenorului Zlatko Saracevic

"Zlatko Saracevic (1961)
Cu mare tristețe și durere trebuie să vă informăm că antrenorul RK Podravka Vegete, Zlatko Saracevic, a decedat aseară. Iubit soț, tată și handbalist de valoare, a lăsat o urmă de neșters în istoria handbalului și a sportului, ca jucător și ca antrenor. Antrenorul nostru drag, vei ramane pentru totdeauna in sufletele noastre. Dormi liniștit! Podravka Koprivnica", se scris în comunicatul postat pe facebook de club.

Etichete: iulia dumanska , zlatko saracevic , antrenor podravka
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă