Iulia Cazacu de la Burlacul, dărâmată psihic. Ce s-a întâmplat ieri la Antena 1

3 săptămâni in urmă 1

Ziua și scandalul la Burlacul. Una dintre cele mai controversate concurente a vrut să părăsească show-ul de la Antena 1. Ce a pățit Iulia Cazacu și de ce a vrut să plece din Istanbul, de urgență. Nici lui Andi nu i-a venit să creadă.

Iulia Cazacu de la Burlacul, dărâmată psihic

Competiția pentru inima lui Andi Constantin este una foarte dificilă, iar fetele au început să resimtă tensiunile din casă. Iulia Cazacu de la Burlacul a fost pe cale să renunțe definitiv. Sătulă să fie marginalizată de către celelalte fete și să fie numită falsă, focoasa blondina nu s-a mai putut abține și a răbufnit în fața producătorilor emisiunii, cerând să fie trimisă înapoi în România.

Iulia Cazacu a fost acuzată de celelalte pretendente ale Burlacului, în repetate rânduri, de ipocrizie și ignorată, în ciudat stărilor de rău pe care le-a subliniat. Mai mult de atât, Iulia este exclusă mereu din discuțiile pe care celelalte fete le poartă, în casă, și a informat echipa de producție de la Burlacul despre faptul că dorește să părăsească, cât mai curând, reality-show-ul.

„Mă simt super epuizată și trebuie să-mi revin, să mă adun puțin”, le-a spus Iulia Cazacu producătorilor de la Burlacul, cerând să vorbească la telefon cu prietenele ei.

Cum a fost convinsă Iulia Cazacu de prietena ei să nu renunțe la Burlacul Andi

Dorința i-a fost îndeplinită. Iulia Cazacu de la Burlacul a fost dărâmată psihic și nu și-a mai putut stăpâni lacrimile atunci când a reușit să își contacteze cele mai bune prietene. Fetele au sfătuit-o să nu renunțe la inima lui Andi Constantin și să nu cedeze din cauza rivalelor sale.

„Mi-e foarte dor de voi. Vă iubesc mult de tot. Sunt distrusă psihic. Nu sunt bine deloc. Mă simt departe de casă și nici situația nu e prea ok aici… cu fetele”, a spus Iulia, vizibil emoționată, la Burlacul, potrivit a1.ro.

După ce a vorbit cu cele care îi sunt mereu alături, Iulia și-a revenit și a decis să lupte în continuare pentru inima lui Andi. Burlacul se afla la un date cu Dominique în momentul în care Iulia Cazacu se decidea să rămână în competiția de la Antena 1.

Iulia: Eu voiam să plec. Mie îmi place de el, e foarte drăguț, dar nu știu ce să fac. El este un om bun, doar că eu trăiesc cu fetele astea zi de zi și ele sunt foarte rele. Au niște momente în care zici că sunt toate pe mine așa. Dar asta înseamnă că simt concurența.

Prietenele ei: Asta înseamnă că e un lucru bun. Ar trebui să fii mândră de asta! Deci… trebuie să rămâi acolo… cu siguranță! Să mergi până la capăt! Tu poți să ai tot ce-ți dorești. Fii tu! Cum ești tu, cum te știm noi. Sunt convinsă că o să reușești!”, a fost dialogul purtat între Iulia Cazacu și susținătoarele ei de acasă.

The post Iulia Cazacu de la Burlacul, dărâmată psihic. Ce s-a întâmplat ieri la Antena 1 appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă