Iulia Albu a îmbrăcat-o pe Anamaria Prodan. Ce spune despre impresară: „A încercat mereu să se perfecționeze”

3 săptămâni in urmă 23

Iulia Albu s-a dat de gol în emisiunea „Poliția modei” că a ajutat-o pe Anamaria Prodan să se îmbrace. Criticul de modă nu a fost foarte acidă la adresa impresarei, cu care a fost și bună prietenă la un moment dat.

Iulia Albu prezintă o nouă emisiune la Antena Stars, care se numește „Poliția modei” și unde comentează stilul vestimentar al vedetelor. În vizorul criticului de modă a intrat și Anamaria Prodan, cea despre care a spus că a ajutat-o cu ținutele pentru o perioadă scurtă, dar și cu care a avut o relație de prietenie.

„N-ai voie să îți comentezi prietenii, foștii prieteni, foștii clienți de styling? Am colaborat un pic, foarte puțin, nu contează. Nu avem parti-pris aici. Vorbim astăzi despre Anamaria Prodan”, a spus Iulia Albu.

În vârstă de 49 de ani, Anamaria Prodan a fost în ultimii ani în atenția presei. Impresara a trecut printr-o serie de transformări fizic, dar și vestimentar. Ea a renunțat la controversata coafură „palmier” și acum a apelat la extensii de păr. Înainte, Anamaria Prodan se îmbrăca în haine largi, acum este adepta ținutelor elegante și îndrăznețe.

anamaria-prodan-si-iulia-albu-2Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Vedeta a investit mult în garderoba ei și în imaginea sa. Iulia Albu alături de Ovidiu Buta, Adina Buzatu și Cristian Mitrea au comentat stilul vestimentar al Anamariei Prodan la emisiunea „Poliția modei”.

„Stilul Anamariei Prodan a suferit multe modificări. Și modificări și suferă. Cred că toți i-am spus să scape de palmier. Ne-am dat seama toți că palmierul a făcut-o celebră. Este o femeie asumată și care a încercat mereu să se perfecționeze anumite aspecte. Primele imagini apărute cu ea în presă erau niște nuduri. A ajunge din punctul acela în punctul de a fi respectată și… Noi aici nu ne vom lua de felul în care arată oamenii. (…) Imaginea generală nu are nicio legătură cu suma pe care o plătești pentru o etichetă sau trei”, a spus Iulia Albu despre Anamaria Prodan la Antena Stars.

„Eu sunt Anamaria Prodan și orice aș pune pe mine sunt eu”

În urmă cu mai bine de doi ani, Iulia Albu a fost să-i facă „curățenie” în dressing Anamariei Prodan, în cadrul unui rubrici pe care o avea în emisiunea lui Cătălin Măruță. Criticul de modă i-a aruncat atunci o gramadă de haine impresarei, însă ea le-a recuperat și nu a ținut cont de sfaturile prietenei sale.

„Eu mi-am luat înapoi toate hainele, pentru că eu sunt Anamaria Prodan și orice aș pune pe mine sunt eu și eu știu cum să mi le port. Am atitudine, deci pot să port orice. Așa că pot să ies pe stradă și în trening”, declarat Anamaria Prodan la momentul respectiv.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă