Iubita unui jucător de la AC Milan a răbufnit pe Instagram după gafa lui Ciprian Tătărușanu: „Îmi e rușine. Sunteți ignoranți și frustrați!” | GALERIE FOTO

1 săptămână in urmă 17

Iubita fundașului central Matteo Gabbia de la AC Milan a răbufnit pe Instagram după ce a primit mai multe mesaje insultătoare ca urmare a gafei făcute de Ciprian Tătărușanu în meciul cu Fiorentina, în deplasare, scor final 4-3.

La faza care a ruinat-o pe AC Milan, din minutul 15 al partidei, nu a contribuit doar portarul român, ci și Gabbia (22 de ani), jucător care a crezut că Tătărușanu poate reține mingea după ce a scăpat-o, motiv pentru care nu a mai încercat să o degajeze.

De altfel, inclusiv „Tătă” i-a reproșat, pe moment, la cald, lui Gabbia că nu a degajat mingea pentru a înlătura pericolul.

A profitat însă atacantul Alfred Duncan de la Fiorentina, care a marcat simplu, din câțiva metri. După încheierea meciului, logodnica fundașului central a primit mai multe mesaje în care viitorul său soț a fost înjurat în repetate rânduri pentru eroarea făcută în defensivă.

Iubita lui Matteo Gabbia a răbufnit după ce viitorul ei soț a fost jignit pentru gafa lui Ciprian Tătărușanu: „Mi-e profund rușine că aparțin aceleiași rase umane cu ignoranții și frustrații”

Federica Ruggieri a răbufnit pe rețeaua socială și își arată disprețul față de vehemența celor care au ripostat în cel mai josnic mod cu putință.

„Mi-e profund rușine că aparțin aceleiași rase umane cu ignoranții și frustrații care își revarsă mânia pe tineri de 20 de ani, provocând răutate gratuită. Fotbalul este un joc și ar trebui să rămână așa, indiferent de orice performanță.

Fiecare este liber să-și exprime gândurile, dar există o limită: există demnitatea și respectul pentru o persoană. Aceasta este linia care distinge un fan de un ignorant și de ceea ce ești”, a postat logodnica lui Gabbia.

Matteo Gabbia (AC Milan) și iubita sa. Sursă foto: Instagram

Matteo Gabbia s-a aflat, în meciul de la Firenze, la cea de-a doua prezență în tricoul lui AC Milan în acest sezon, după ce a mai bifat 59 de minute în partida cu Venezia.

 

 

The post Iubita unui jucător de la AC Milan a răbufnit pe Instagram după gafa lui Ciprian Tătărușanu: „Îmi e rușine. Sunteți ignoranți și frustrați!” | GALERIE FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă