Iubita nu l-a lăsat singur pe Răzvan Marin la Cagliari! Mijlocașul și partenera sa s-au distrat pe un yacht în Mediterană

2 months ago 6

Chindia Targoviste - Hermannstadt (vineri, ora 18:00, Digi Sport 1)

Botoşani - Shkëndija (joi, ora 18:45, Digi Sport 1)

Marin, proaspăt transferat la Cagliari, are oportunitatea de a-și demonstra valoarea într-unul dintre cele mai puternice campionate din Europa. Acomodarea în Italia a fost înlesnită de iubita sa, studentă în anul VI la Medicină, care l-a însoțit în Sardinia. Cei doi au petrecut câteva zile împreună, iar Răzvan Marin a surprins-o de ziua ei cu o ieșire pe un yacht, în Marea Mediterană.

Galerie Foto

Cei doi sunt împreună încă din perioada în care Răzvan evolua pentru Standard Liege și au mai petrecut o vacanță împreună, în urmă cu câteva săptămâni, la Mykonos.

Răzvan Marin așteaptă cu nerăbdare debutul în Serie A

După un singur an petrecut la Amsterdam, Răzvan Marin a făcut pasul în Serie A, la Cagliari. Clubul din Sardinia l-a prezentat ca o mare vedetă, iar fanii i-au pregătit o primire călduroasă, direct pe aeroport.

Răzvan Marin s-a declarat încântat și motivat că va avea ocazia de a juca contra numelor grele din Serie A: "Toată lumea știe că e un campionat foarte puternic, sunt foarte motivat să debutez în Serie A. Sunt numeroși jucători foarte buni, cu nume importante în fotbal și abia aștept să-i întâlnesc".

Etichete: razvan marin cagliari , iubita lui razvan marin , razvan marin sardinia , razvan crina yacht
Read Entire Article
Powered By Seo Tools