Iubita lui Florinel Coman, surprinsă la sala de fitness! Cum se menține în formă maximă Ioana Timofeciuc | FOTO

4 săptămâni in urmă 4

Iubita lui Florinel Coman a făcut din nou senzație, de această dată la sala de fitness, acolo unde a fost surprinsă de Cancan.

Ioana Timofeciuc s-a îmbrăcat cu niște pantaloni sport mulați-mulați, și-a pus geanta cu echipament în spate și a ajuns cu mașina la sala unde dă totul pentru a se menține în formă maximă.

Ioan Ovidiu Sabău a lăsat să se înțeleagă că tânăra care se iubește cu starul FCSB-ului din perioada în care acesta juca la Viitorul este vinovată pentru problemele pe care le întâmpină Florinel Coman.

Ioana, iubita lui Florinel Coman, surprinsă în timp ce se pregătea de fitness

Convinsă că trebuie să tragă tare pentru a se menține la un nivel ridicat, Ioana și-a arătat formele în timp ce se pregătea de fitness, fiind surprinsă de Cancan.

 

După mai bine de o oră, bruneta a părăsit sala și s-a retras la odihnă.

„Partenerul de viaţă, prietena pe care o ai, trebuie să te înţeleagă. Să-şi dorească ca tu să faci performanţă, să te ajute. Este o treabă foarte serioasă. Dacă nu ai un partener cu care să discuţi, să înţeleagă ce înseamnă pentru tine meseria asta, că trebuie să faci sacrificii… Nu poţi să amesteci lucrurile”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău la emisiunea Fotbal Look.

Majoritatea au remarcat de mai mult timp posteriorul iubitei lui Florinel Coman, dar n-au uitat nici de internaționalul român. „Acum am înțeles de ce Florinel nu poate să mai alerge nici măcar până la tușă ca să bea apă. Îl asfixiază seară de seară”, „De aia joacă bine Florinel” și „Kim Kardashian de România” au scris fanii acesteia, în perioada în care fotbalistul celor de la FCSB era accidentat.

Foto: Cancan

The post Iubita lui Florinel Coman, surprinsă la sala de fitness! Cum se menține în formă maximă Ioana Timofeciuc | FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă