Iubire şi dincolo de moarte: Un bătrân de 82 de ani, găsit fără viaţă lângă mormântul soţiei. A vrut să-i fie alături chiar şi în ultima clipă

1 lună in urmă 32

De Monica Palade.
Publicat: 05.09.2021, 16:16.
Actualizat: 05.09.2021, 16:16

Dragostea adevărată există şi durează chiar şi dincolo de moarte. O demonstrează un bătrân din comuna suceveană Berchișești.

Iubire şi dincolo de moarte: Un bătrân de 82 de ani, găsit fără viaţă lângă mormântul soţiei. A vrut să-i fie alături chiar şi în ultima clipă

Shutterstock

Bărbatul venise să îi cureţe mormântul celei care îi fusese o viaţă întreagă parteneră. Parcă presimţindu-şi sfârşitul, pensionarul care avea probleme grave de sănătate şi nu îi permitea să facă prea mult efort, s-a stins din viaţă chiar lângă femeia iubită.

Mai târziu, omul a fost găsit căzut pe o placă betonată între două morminte de un localnic, care a sunat la 112. Un echipaj de ambulanţă sosit la faţa locului nu a mai putut să facă nimic pentru bărbatul de 82 de ani, Trupul său a fost transportat la morga Spitalului Orășenesc Gura Humorului, urmând să fie efectuată autopsia medico-legală. Din primele verificări efectuate nu au rezultat suspiciuni cu privire la săvârșirea vreunei infracțiuni, scrie informatiata.ro.

Până la moarte şi dincolo de ea

Nu este unicul caz. În luna iunie, un bătrân de 96 de ani, dat dispărut de familie, a fost găsit mort în cimitir în apropiere de mormântul soţiei, în Cluj. Pensionarul plecase de acasă şi nu s-a mai întors. În plus, nu a putut fi contactat. Aşa că îngrijorate, rudele au apelat la ajutorul poliţiei. La rândul lor, oamenii legii s-au mobilizat şi au făcut apel la public. Într-un final bătrânul a fost găsit într-un cimitir din cartierul Mănăştur, din Cluj-Napoca, în apropiere de locul în care se afla îngropată soţia sa.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă