Italienii, fermecați de voleul lui Dennis Man din Benevento – Parma: „De neoprit!”

1 lună in urmă 2

Dennis Man, atacantul în vârstă de 22 de ani al Parmei, a înscris primul său gol în Serie A și a adus un punct pentru echipa lui, după deplasarea de la Benevento.

Benevento și Parma s-au întâlnit în etapa cu numărul 29 din Serie A, pe Stadionul „Ciro Vigorito” din Benevento, și au remizat, scor 2-2.

Fostul jucător al lui FCSB a fost titularizat de către antrenorul Roberto D’Aversa (45 de ani), în timp ce Valentin Mihăilă a fost lăsat pe banca de rezerve și introdus în ultimul sfert de oră al partidei.

Italienii, fermecați de voleul lui Dennis Man din Benevento – Parma

Dennis Man a rezistat până în ultimul minut al partidei dintre Benevento și Parma și a marcat golul de un punct pentru echipa sa. Acesta a înscris în minutul 88, dintr-un șut „de neoprit”, după cum notează din Italia.

„Dennis Man a pus din nou jocul pe pistele unui egal, pe Vigarito di Benevento. Cornelius reține o minge lungă venită de la apărarea gazdă, danezul reușește totuși să trimită pentru inserarea românului, țintește, iar Man trimite un voleu superb, de neoprit, care îl bate pe Montipo”, scrie TuttoMercatoWeb.

1 gol în 10 meciuri a marcat Dennis Man pentru Parma, în actuala ediție a primei ligi din Italia. 11 milioane de euro este cota de piață a lui Dennis Man, potrivit Transfermarkt.

În ceea ce îl privește pe Valentin Mihăilă, acesta a fost introdus pe teren în minutul 78, în locul lui Gervinho, deși a jucat cu 30 de minute mai puțin decât Dennis Man în cele trei partide din luna martie susținute de către prima reprezentativă în preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022, cu Macedonia de Nord, Germania și Armenia.

2 goluri în 13 meciuri a înscris Valentin Mihăilă pentru Parma în acest sezon din Serie A. 8.5 milioane de euro este cota de piață a lui Valentin Mihăilă, potrivit Transfermarkt.

The post Italienii, fermecați de voleul lui Dennis Man din Benevento – Parma: „De neoprit!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă