Italienii, dezvăluiri despre situația lui Dennis Man. „Agentul forțează plecarea sa! Antrenorul este îndrăgostit de el!”

1 săptămână in urmă 7

Italienii au făcut dezvăluiri despre situația lui Dennis Man, fotbalistul lui Parma care are șanse mari să plece de la formația din Serie B.

Dennis Man (23 de ani) nu se mai află în grațiile antrenorului Enzo Maresca, iar italienii susțin că Giovanni Becali, impresarul fotbalistului trecut pe la FCSB, încearcă să forțeze plecarea lui de la Parma.

Jurnalistul italian Nicolo Sachira susține că Giovanni Becali încercă să îl convingă pe patronul lui Parma, Kyle Krause, să renunțe la serviciile internaționalului român.

Italienii, dezvăluiri despre situația lui Dennis Man

Nicola Schira a transmis că impresarul lui Dennis Man vrea să îl ducă pe internaționalul român la Galatasaray, acolo unde este așteptat cu nerăbdare de către Fatih Terim.

Giovanni Becali forțează plecarea lui Dennis Man la Galatasaray. Antrenorul Terim este îndrăgostit de el și are o relație bună cu agentul Becali, doar că Parma vrea să-l vândă definitiv. Italienii nu se gândesc la un eventual împrumut, vor un transfer definitiv”, a scris Nicolo Schira, pe Twitter.

Giovanni Becali: „Echipa turcă a renunțat când a auzit ce pretenții are Parma!”

De partea cealaltă, Giovanni Becali susține că pretențiile oficialilor lui Parma sunt prea mari pentru Galatasaray, iar formația antrenată de Fatih Terim a renunțat la gândul de a-l transfera pe internaționalul român când a aflat suma cerută de italieni.

„A fost un interes din partea unui club turc, iar aceștia mi-au transmis care este dorința lor. Am vorbit apoi cu conducătorii Parmei care au spus că Dennis Man va pleca doar pentru un anumit preț. După aceea, echipa turcă a renunțat când a auzit ce pretenții are Parma.

Dennis Man mai are cinci ani de contract, se gândește doar la Parma și vrea ca împreună cu conducerea și coechipierii lui să prindă cel puțin barajul de promovare în Serie A”, a spus Giovanni Becali, potrivit parmalive.com.

The post Italienii, dezvăluiri despre situația lui Dennis Man. „Agentul forțează plecarea sa! Antrenorul este îndrăgostit de el!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă