Italienii au oferit ultimele detalii despre situația lui Mihăilă! Ce se întâmplă cu fotbalistul Parmei după accidentare

1 săptămână in urmă 19

  • UCL: Chelsea - Real Madrid, miercuri, 22:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: Poli Iași - Dinamo, miercuri, 16:30, Digi Sport 1

Dacă accidentarea lui Dennis Man pare a fi mai serioasă, Mihăilă a efectuat deja un antrenament individual în cursul zilei de marți, iar dacă totul va merge bine și acesta nu va avea dureri, acesta ar putea reveni sub comanda lui Roberto D'Aversa, scriu italienii de la Parma Live.

Parma a avut un sezon modest în Serie A, reușind să bifeze doar trei victorii din 34 de meciuri. Fosta câștigătoare a Cupei UEFA a remizat de 11 ori și a bifat 20 de înfrângeri.

Echipa lui Man și Mihăilă este a doua care a retrogradat matematic în Serie B, după Crotone, unde este legitimat Denis Drăguș.

Marcello Carli: ”Parma o va lua de la capăt”

Marcello Carli, managerul general al celor de la Parma a vorbit despre sezonul dificil pe care l-a parcurs formația și a spus cum o poate lua de la capăt echipa.

Un lucru este sigur, acela că Parma o va lua de la capăt cu jucătorii tineri care vor rămâne cu toții: de la Man, la Mihăilă și la Sohm. Clubul va decide cine rămâne și cine pleacă. Avem o putere pe care alții nu o au și vom lua deciziile pe baza ideilor noastre.

Pe toți cei ce vor rămâne, noi îi considerăm puternici. Cei mai buni nu vor pleca!”, a declarat managerul general al clubului, citat de Parma Live.

  • Atalanta, Lazio, Sassuolo și Sampdoria sunt ultimele adversare din acest sezon ale Parmei.
Etichete: parma , dennis man , valentin mihaila , accidentare valentin mihăilă
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă