Italian arestat, după ce i-a furat unei femei un loz câștigător de 500.000 de euro. Cum a fost prins

1 lună in urmă 19


Proprietarul unei tutungerii din Italia, acuzat că a furat sâmbătă un loz câștigător, în valoare de 500.000 de euro, de la o femeie care cumpărase biletul în magazinul soției lui, a fost arestat pe aeroportul din Roma, în timp ce se pregătea să plece într-o vacantă de lux, scrie publicația italiană LaRepubblica, citată de Digi24.


Femeia, în vârstă de 70 de ani s-a prezentat într-o tutungerie din Napoli cu biletul câștigător, i l-a arătat unui angajat, iar acesta l-a validat. Ulterior, lozul i-a fost prezentat și lui Gaetano Scutellaro, identificat inițial ca fiind unul dintre proprietarii tutungeriei.


Cu biletul în mână, bărbatul a sărit pe un scuter și a fugit imediat.


Femeia a depus plângere la poliție, dar bărbatul ar fi fost de negăsit.


Mai târziu, Scutellaro a fost prins pe aeroportul Fiumicino din Roma, de unde pleca spre Fuerteventura, în Insulele Canare și a fost arestat pentru furt.


Bărbatul nu avea lozul la el și le-a spus polițiștilor că l-a depus într-o bancă unde s-a oprit înainte de a ajunge la aeroport.


Între timp, agenția loto a blocat lozul.


Potrivit anchetatorilor, Scutellaro a spus că el este proprietarul biletului câștigător, că i-a cerut unei cunoștințe să îl cumpere, iar femeii în vârstă să încaseze banii, întrucât nu era în relații bune cu fosta sa soție.


El a mai spus că a crezut inițial că a câștigat 500 de euro, dar, odată descoperită suma, a recuperat lozul și a plecat pentru că i-a fost frică să rămână la Napoli.


Foto: Profimedia


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă