Isvan Kovacs, delegat la un meci important din Champions League. Hațegan, trimis în camera VAR

3 săptămâni in urmă 17

  • Liga 1: FC Botoșani - U Craiova 1948, duminică, 18:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: UTA Arad - CFR Cluj, duminică, 21:00, Digi Sport 1

Istvan Kovacs urmează să fie arbitru de centru la meci, în timp ce la cele două tușe vor fi Ovidiu Artene și Vasile Marinescu, iar al patrulea oficial o să fie Andrei Chivulete.

Kovacs, la centru, Hațegan, în camera VAR

Brigada condusă de Istvan Kovacs urmează să conducă meciul dintre Sahtior și Inter, în timp ce Ovidiu Hațegan a fost încredințat cu misiunea de a fi arbitru asistent VAR pentru neamțul Marco Fritz. Ovidiu Hațegan a mai fost delegat la un meci din actualul sezon al grupelor Champions League la întâlnirea dintre Atletico Madrid și FC Porto, terminată 0-0.

Antrenorul lui FC Porto a contestat arbitrjaul lui Hațegan

La conferința de presă de la finalul partidei, Sergio Conceicao, antrenorul lui FC Porto, s-a ferit să dea un verdict cu privire la faza golului anulat, la care portughezii ar fi reclamat și un posibil penalty la intrarea lui Jan Oblak, însă a contestat decizia luată de arbitri în finalul meciului, când Chancel Mbemba a fost elimina direct.

Încă nu am văzut faza golului, nu știu dacă a fost penalty înaintea hențului, dar știu sigur că n-a existat niciun motiv pentru eliminarea lui Mbemba. Arbitrii au fost cei mai slabi de pe teren, restul meciului a avut un nivel bun”, a declarat Sergio Conceicao.

Etichete: arbitru , istvan kovacs , ovidiu hategan , delegare
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă