ISU Teleorman: Doi morți în urma unui accident cumplit în localitatea Roșiori de Vede

1 lună in urmă 28

Joi, 04 Noiembrie 2021, ora 17:47

0 citiri

 Doi morți în urma unui accident cumplit în localitatea Roșiori de Vede

Un accident rutier soldat cu două decese a avut loc în după-amiaza zilei de joi, noiembrie, în localitatea Roșiori de Vede, anunță Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Teleorman.

Intersecţia DN 6 cu DJ 612A este blocată, urmând ca traficul să fie reluat după finalizarea cercetărilor.

„În urma accidentului, cei doi pasageri din autoturism, un bărbat şi o femeie, de 68, respectiv 67 de ani, şi-au pierdut viaţa, decesul fiind declarat de personalul medical al SAJ Teleorman. Cele două victime au fost scoase din caroseria deformată de către pompierii militari roşioreni, cu ajutorul accesoriilor de descarcerare, aceştia asigurând la faţa locului şi măsurile de prevenire şi stingere a incendiilor”, precizează ISU Teleorman.

Potrivit ISU, cazul a rămas în atenţia autorităţilor competente pentru cercetări.

Traficul rutier în zona unde a avut loc accidentul este blocat pe ambele sensuri de mers, urmând să fie reluat în circa o oră, anunţă Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Citeste si:

O mașină s-a răsturnat în pădurea de la marginea autostrăzii A1. Cinci oameni au fost transportați de urgență la spital

Cinci persoane au fost rănite într-un accident rutier produs în dimineața zilei joi, 4 noiembrie, pe autostrada A 1. Un autoturism a ieşit de pe şoseaua de mare viteză şi s-a răsturnat,...

Aproape 20 de hectare de pădure distruse de un incendiu în Bacău. Focul arde de patru zile

Pompierii intervin pentru a patra zi consecutivă pentru stingerea flăcărilor în pădurea Ocolului Silvic Privat Oituz. Aproape 20 de hectare de litieră formată din pin, gorun şi fag sunt...

DigiSport.ro

ObservatorNews.ro

Adevarul.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă