ISU Dobrogea: Toate maşinile blocate de viscol pe drumurile din Constanța au fost deszăpezite. Nouă localități, fără energie electrică

1 lună in urmă 1

Toate cele 198 de autovehicule blocate, miercuri după-amiază, de viscol pe diferite drumuri din judeţul Constanța au fost deszăpezite, iar şoferii şi-au putut continua drumul, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, potrivit Agerpres.

Mai multe sectoare de drumuri naţionale sunt blocate în continuare din cauza condiţiilor nefavorabile, a informat joi dimineața Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Printre acestea se numără DN 22, între Măcin (judeţul Tulcea) şi Lumina (judeţul Constanţa), DN 2A, între Hârşova şi Mihail Kogălniceanu, şi DN 38, între Agigea şi Negru.

De asemenea, pe două sectoare de drumuri naţionale a fost instituită restricţie de tonaj pentru vehicule cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, respectiv DN 22, între Smârdan şi Lumina, DN 22A, între Cataloi şi Hârşova.

Viscolul a lăsat fără energie electrică nouă localităţi din judeţul Constanţa, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea. Printre comunităţile care, în momentul de faţă, nu au, parţial sau total, energie electrică se numără Ciocârlia, Lumina, Oltina şi Topraisar.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă