Istvan Kovacs, desființat de portughezi! Faza de la care a pornit „războiul”, după SC Braga – AS Roma | VIDEO

1 lună in urmă 1

Istvan Kovacs a condus, de la centru, partida SC Braga – AS Roma, terminată 0-2, în prima manșă a 16-imilor Europa League. La finalul meciului, oficialii celor de la Braga au avut cuvinte dure la adresa arbitrului român, din cauza unei decizii controversate.

Centralul român a fost ajutat, la cele două tușe, de Vasile Marinescu și Ovidiu Artene. În timp ce arbitrul din camera VAR a fost spaniolul Guilermo Cuadra Fernandez.

Partida retur este programată pentru 25 februarie.

Portughezii dau de pământ cu Istvan Kovacs, după SC Braga – AS Roma

Faza care i-a făcut să „erupă”, pe oficialii portughezi, a avut loc în minutul 50, când Istvan Kovacs nu a dictat lovitură de pedeapsă în urma unei intrări dure, a lui Ibanez, asupra lui Sporar, atacantul celor de la Braga.

Alexandre Carvalho, directorul de comunicare al celor de la Braga, a avut o postare dură pe pagina personală de Twitter, în care critică modul în care a condus partida Istvan Kovacs.

„Un arbitraj așa de înzestrat al domnului arbitru român Istvan Kovacs, în șaisprezecimile de finală din Europa League? Așa ceva nu există nici în Sudan, ce să mai vorbim de o competiție europeană. Incredibil!”, se arată în postarea lui Carvalho.

La finalul meciului, inclusiv Carlos Carvalhal, antrenorul echipei oaspete, a lansat acuze dure la adresa brigăzii de arbitri care a condus meciul.

„Jucătorii mei au făcut din nou un meci mare! Au fost două echipe grozave pe teren și o brigadă de arbitri cu o prestație slabă, mult sub nivelul fotbaliștilor. Un astfel de duel merita un arbitraj mai bun”, a spus Carvalhal, la finalul meciului.

How is that not a penalty for Braga?????? He literally bodychecked him!! pic.twitter.com/TlH33ox1l6

— Sergio & Associates™ 🔴⚪️ (@Sergio_R81) February 18, 2021

The post Istvan Kovacs, desființat de portughezi! Faza de la care a pornit „războiul”, după SC Braga – AS Roma | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă