Istvan Kovacs, delegat să îl arbitreze pe Jose Mourinho! Ce meci internațional va conduce românul

1 săptămână in urmă 11

Centralul Istvan Kovacs îl va arbitra pe celebrul Jose Mourinho în grupele Conference League, unde va conduce meciul dintre AS Roma și Zorya Luhansk.

Întâlnirea din capitala Italiei dintre AS Roma și Zorya Luhansk va fi arbitrată de Istvan Kovacs, care va fi ajutat de asistenții Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, pe când al patrulea oficial va fi Andrei Chivulete.

Meciul se va disputa în etapa a cincea a fazei grupelor Conference League, unde România este reprezentată de CFR Cluj.

Istvan Kovacs, la centru în meciul echipei lui Jose Mourinho

Istval Kovacs a fost delegat să împartă dreptatea în meciul dintre AS Roma, antrenată de Jose Mourinho, și Zorya Luhansk, din penultima etapă a grupelor Conference League.

Meciul este unul extrem de important pentru clubul italian, care are nevoie de cel puțin un rezultat de egalitate pentru a rămâne pe locul secund al Grupei C. În acest moment, cele două combatante sunt despărțite de un singur punct, în favoarea trupei lui Jose Mourinho, care este, de asemenea, la o singură „lungime” în spatele liderului Bodo/Glimt.

Formația de pe prima poziție a clasamentului i-a administrat un eșec usturător lui AS Roma, pe care a învins-o pe teren propriu cu un neverosimil 6-1.

Istvan Kovacs nu va avea o misiune ușoară, Jose Mourinho fiind recunoscut drept unul dintre antrenorii care pun o presiune constantă pe brigada de arbitri. Este de așteptat ca reacțiile portughezului să fie chiar mai accentuate decât în mod obișnuit, dat fiind că acest meci poate hotărî dacă AS Roma se va califica în primăvara europeană sau va părăsi competițiile continentale în acest sezon.

The post Istvan Kovacs, delegat să îl arbitreze pe Jose Mourinho! Ce meci internațional va conduce românul appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă