Israel: Primul cetățean vaccinat, premierul Beniamin Netanyahu

2 luni in urmă 33

În Israel a început campania de vaccinare anti COVID, într-o atmosferă de bucurie, cu dans și cântece în spitale. Primul cetățean israelian vaccinat este premierul Beniamin Netanyahu.

20 Decembrie 2020, 14:36 |

Israelul a inceput mai devreme campania de vaccinare

EMBED VIDEO LINK CU VIDEO

Embed:

Link:

Inițial, campania de vaccinare trebuia să înceapă pe 27 decembrie, dar a fost devansată cu o săptămâna.

Premierul Netanyahu s-a declarat emoționat și a cerut israelienilor să lase deoparte temerile și scepticismul și să se vaccineze.

ŞTIRILE ZILEI

CELE MAI NOI DIN CORONAVIRUS

Valeriu Gheorghiță: Klaus Iohannis s-a oferit să fie primul român vaccinat împotriva COVID-19 Israel: Primul cetățean vaccinat, premierul Beniamin Netanyahu Bilanț COVID-19 | 3350 de cazuri noi, din 12.234 de teste efectuate în ultimele 24 de ore Ilfov: Carantină prelungită în Corbeanca, Dobroești, Mogoșoaia, Otopeni și Popești-Leordeni SUA: 316.000 de decese și 17,4 milioane de infectări cu noul coronavirus Australia: Oraşul Sydney, izolat de restul țării din cauza focarului de COVID-19 de pe plajele nordice Noua tulpină de COVID-19, identificată în Marea Britanie, se răspândește rapid Tot mai puțini români s-au întors acasă pentru sărbători. Psihologii explică efectele distanțării impuse Angajații din spitalele suport COVID așteaptă vaccinul salvator LUMEA AZI Celebrul actor Ian McKellen, în vârstă de 81 de ani, s-a vaccinat împotriva COVID-19

StirileTVR.RO PE FACEBOOK

TVR +

Canalul TVR YouTube

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă