Îşi acuză iubita că l-a otrăvit cu mercur. Unul dintre cei mai bogaţi români, la un pas de moarte

1 lună in urmă 31

Îşi acuză iubita că l-a otrăvit cu mercur. Afaceristul a povestit anchetatorilor că, la începutul lunii septembrie a anului 2020, ar fi început să se simtă foarte rău, așa că a apelat la medici pentru a vedea care ar putea fi diagnosticul.

Citeşte şi: Doliu în lumea medicală! Medicul Ovidiu Burlacu, șeful Secției de Chirurgie Toracică de la Spitalul Municipal Timișoara, a încetat din viaţă

Îşi acuză iubita că l-a otrăvit cu mercur

În urma unui set de analize, bărbatul a aflat că avea o  mare cantitate de mercur în sânge, care i-ar fi afectat auzul, văzul, dar și sistemul nervos. Nu mai puțin de 20 de plângeri i-ar fi făcut Adrian Luca iubitei acuzând-o de înșelăciune, șantaj și îmbogățire fără justă cauză.

Afeceristul a cunoscut-o pe Andreea Coman în 2018, după ce tânăra a câștigat concursul de frumusețe Miss Supranational Europe. La acea vreme, bărbatul era căsătorit. Deși Luca și-a arătat afecțiunea față de tânără inclusiv prin daruri extrem de scumpe, cum ar fi un apartament în valoare de aproximativ 800.000 de euro, dar și 300.000 de euro pentru mobilarea acestuia, tânăra a decis să pună punct relației. Atunci a început milionarul să o acționeze în judecată, iar dosarele au început să curgă.

Adrian Petru Luca este considerat unul dintre cei mai bogați oameni din România. A câștigat sume imense după ce a cumpărat terenuri exact acolo unde, la scurt timp, s-a construit centura Aradului și unde este proiectată autostrada de Vest. Astfel, în 2009, Luca a câștigat 9 milioane de euro după ce a vândut mai multe terenuri pe care s-a construit centura de ocolire a Aradului. În 2010 și 2011, afaceristul a cumpărat și apoi a vândut mai multe parcele pe care s-a construit autostrada Vestului, Timișoara-Arad, scrie Gândul.ro.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă