Isco, refuzat de o formație din Serie A: "E talentat, dar nu-l vrem"

2 săptămâni in urmă 18

  • Semifinale WTA Melbourne: Simona Halep- Qinwen Zheng (reluare), 20:30, Digi Sport 2

  • La Liga: Real Madrid - Valencia, sâmbătă, 22:00, Digi Sport 1

Mijlocașul spaniol mai are contract cu Real Madrid doar pentru următoarele 6 luni, însă interesul pentru semnătura sa nu pare a fi unul semnificativ.

Isco, refuzat de Fioretina

Intrat în ultimele 6 luni de contract și având voie să negocieze cu oricine, pentru Isco acest lucru nu se unul pozitiv, cel puțin momentan.

Despre mijlocașul lui Real Madrid s-a zvonit că ar fi variante din Serie A și La Liga, însă una dintre echipele prezente în speculații s-a grăbit să nege.

Directorul Sportiv al celor de la Fiorentina a vorbit despre posibiltiatea ca Isco să ajungă la formația sa și a spus clar și răspicat că nu există niciun fel de interes pentru mijlocașul de creație.

Știi cum se traduce o croazieră de lux în impactul asupra mediului înconjurător? Află Ce nu știai despre croaziere, pe Digi Life, de la 21:55.

ȚAm auzit multe zvonuri legate de o venire a lui Isco la Fiorentina, dar nu știm nici măcar care sunt agenții lui. E un fotbalist foarte talentat, dar nu suntem interesați de el", a spus Daniele Prade, conform Footballitalia.

Isco este dorit de Newcastle, alături de Trippier şi de Umtiti

După Trippier, de la Atletico Madrid, şi Umtiti, de la Barcelona, Isco este al treilea nume important pe lista de achiziţii a clubului devenit cel mai bogat club din lume din momentul în care a fost preluat de fondul public de investiţii al Arabiei Saudite.

Despre cei de la Newcastle s-a afirmat că ar avea pregătiţi între 250 şi 300 de milioane de euro pentru transferuri făcute în această iarnă în speranţa că echipa se va salva de la retrogradare.

Isco intră în ultimele şase luni şi poate semna cu orice echipă pentru a se transfera liber de contract la vară, dar Real ar prefera să scape de el acum. Dacă ar lua şi ceva bani pentru jucătorul pentru care în 2013 a plătit 30 de milioane de euro ar fi perfect.

Ultimii antrenori de la Real au mai mizat doar sporadic pe Isco.

Însă chiar şi dacă pleacă gratis, Real ar salva salariul pe care trebuie să i-l achite până la vară, indiferent dacă va mai juca sau nu, scru cei de la AS.com.

  • 6 milioane de euro pe an, plus bonusuri, are Isco la Real Madrid
  • Newcastle este pe locul 19, din 20, în Premier League, cu 11 puncte în 19 partide

Pentru Isco există şi o propunere din MLS, dar pe care fotbalistul a refuzat-o. Vrea să mai joace în Europa şi, eventual, să revină în naţionala Spaniei. 

Etichete: real madrid , transfer , fiorentina , isco

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă