Isabela, soția lui Daniel Onoriu, anunț alarmant după ce pilotul a fost detubat: ”Nu am vești bune. Am clacat”

2 săptămâni in urmă 11

Starea de sănătate a lui Daniel Onoriu se schimbă dintr-un moment în altul. Rebeca Onoriu, verișoara pilotului, a declarat pentru Antena Stars, în urmă cu câteva zile că starea acestuia este ceva mai bună, însă acum situația s-a agravat din nou.

Daniel Onoriu a fost detubat în urmă cu câteva zile, iar din ultimele informații starea acestuia s-a deteriorat. Isabela Onoriu, soția pilotului, a mărturisit în cadrul unei emisiuni TV că este întru totul copleșită de durere și că a clacat în fața acestei experiențe cumplite.

Isabela Onoriu speră la o minune, deși organismul pilotului e extrem de slăbit. Daniel Onoriu a fost detubat în urmă cu doar câteva zile și a dechis și ochii.

„Astăzi nu am vești bune despre Daniel. Crede-mă că sunt cu moralul la pământ! Nici să ies din casă nu pot, îmi este rău! Vă mulțumesc pentru interesul pe care îl acordați, dar te rog din inimă să mă înțelegi că nu sunt în stare nici din pat să mă ridic, am clacat pur și simplu”, a spus Isabela Onoriu.

Deși familia lui Daniel Onoriu a avut în vedere și varianta transferului într-o altă țară, organismul pilotului este atât de slăbit încât nu ar putea rezista unei asemenea proceduri, fiind într-o stare critică, după cum au declarat medicii.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă