Irving câștigă 33 milioane $ pe sezon, dar a fost exclus din lot după ce a refuzat să se vaccineze împotriva COVID-19

1 săptămână in urmă 14

  • Media: Fotbal Club, miercuri, 19:30, Digi Sport 1

  • Media: Digi Sport Special, miercuri, 21:30, Digi Sport 1

Managerul echipei Brooklyn Nets, Sean Marks, a anunțat că Irving nu va mai fi primit la antrenamente cât timp nu poate juca în toate meciurile din noul sezon, care va începe pe 19 octombrie.

Irving câștigă 33 milioane $ pe sezon, dar a fost exclus din lot după ce a refuzat să se vaccineze împotriva COVID-19

Irving nu este vaccinat împotriva COVID-19, astfel că ar putea juca doar în statele în care vaccinarea nu este obligatorie pentru sporturile de interior. În New York, Irving nu are drept de joc din cauza ultimelor restricții, astfel că automat ar rata jumătate din meciurile echipe.

Sean Marks a spus că vrea să vadă la Brooklyn Nets doar jucători care pot evolua în toate meciurile: "Nu va juca și nu se va antrena cu echipa până când nu poate fi un participat cu normă întreagă. Kyrie a luat o decizie personală și îi respectăm dreptul de a alege.

În acest moment, decizia restricționează capacitatea lui de a fi un membru full-time al echipei. Nu putem permite ca cineva din echipă să fie disponibil part-time. Este obligatoriu să rămânem consecvenți valorilor noastre", a spus Marks, pentru CNN.

Hai în Digi Online să-l vezi pe Howard Greenberg, unul dintre cei mai vicleni, bizari și temători avocați ai apărării penale din New York. Azi de la 21:50, numai pe Digi Life!

Irving a cucerit un titlu în NBA, în 2016, cu Clevland Cavalliers. În orașe precum New York sau San Francisco, jucătorii nu mai pot participa la antrenamente dacă sunt vaccinați cel puțin cu prima doză.

Michael Jordan şi Kareem Abdul Jabbar consideră că vaccinarea anti COVID-19 este necesară. Cine va lipsi de la meciuri în NBA va pierde bani mulţi

NBA, care nu obligă jucătorii să se vaccineze, a instaurat un protocol sanitar foarte restrictiv pentru nevaccinaţi şi a decis că cei care vor rata meciuri din acest motiv, vor avea salariul redus.

Etichete: nba , kyrie irving , vaccin covid-19 , pandemie covid-19
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă