Ironiile lui Sorin Cârțu la adresa echipei lui Gigi Becali. „FCSB – Botoșani? L-am mai văzut!” Ce așteptări are de la derby-ul cu formația roș-albastră

1 săptămână in urmă 15

Sorin Cârțu, președintele formației Universitatea Craiova, a vorbit despre derby-ul pe care echipa lui Laurențiu Reghecampf urmează să îl joace cu FCSB.

Mai mult, președintele oltenilor a dezvăluit motivul pentru care nu urmărește partidele pe care formația roș-albastră le joacă împotriva lui FC Botoșani.

Sorin Cârțu susține că nu poate da un verdict în ceea ce privește derby-ul cu FCSB din runda a 17-a, toate acestea deoarece este un meci special, cu orgolii mari.

Ironiile lui Sorin Cârțu după FCSB – FC Botoșani 3-1

Sorin Cârțu a lansat ironii la adresa rivalilor după ce au câștigat partida cu FC Botoșani, scor 3-1, și a lăsat să se înțeleagă că se aștepta la acest rezultat.

„Ce să vorbești despre ce o să faci la o asemenea partidă. Nu ai ce să zici. O să vedem atunci. Putem să batem și noi, pot bate și ei. Sunt meciuri speciale, cu orgolii de ambele părți. Nu contează locurile pe care le ocupi în clasament. Indiferent de experiență nu pot să spun ce se poate întâmpla”, a spus Sorin Cârțu la Pro X.

„Nu prea mă uit la partidele lor (n.r. dintre FCSB și Botoșani), nu am văzut niciodată o partidă în totalitate”, a spus Sorin Cârțu. Întrebat dacă se aștepta ca FCSB să întoarcă rezultatul, președintele Univeristății Craiova a declarat: „E prima dată? Am fost așa superficial la meciurile FCSB – Botoșani sau Botoșani – FCSB. Nu zic cu răutate”, a mai spus Cârțu.

The post Ironiile lui Sorin Cârțu la adresa echipei lui Gigi Becali. „FCSB – Botoșani? L-am mai văzut!” Ce așteptări are de la derby-ul cu formația roș-albastră appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă