Ironii la adresa lui Dinamo! De ce suporterii Stelei vor să ”îi premieze” cu 10.000 de euro în cazul retrogradării

2 săptămâni in urmă 17

  • Liga 1: CFR Cluj - Universitatea Craiova, sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1

  • Liga 2: Rapid - Mioveni, sâmbătă, ora 15:00, Digi Sport 1

După eșecul ”câinilor roșii”, Dinamo a devenit ținta ironiilor din partea ultrașilor steliști.

Suporterii Stelei vor să premieze jucătorii dinamoviști în cazul în care echipa retrogradează

După eșecul lui Dinamo în fața celor de la Gaz Metan Mediaș, steliștii au făcut o postare prin care au spus plin de ironie că, dacă dinamoviștii vor retrograda, îi vor premia cu suma de zece mii de euro.

Ultrașii steliști spun că motivul pentru care fac acest lucru este ca dinamoviștii să meargă să se relaxeze la diferite cluburi de manele, aluzie la scandalul în care au fost implicați câțiva jucători dinamoviști.

Atenţie, acesta nu este un pamflet!

Ne aflăm în faţa unui moment crucial şi, dorim pe această cale, să ne anunţăm contribuţia şi să premiem performanţa jucătorilor dinamovişti.

Considerăm că eforturile pe care aceştia le depun sunt peste limita imaginaţiei şi dorim să anunţăm pe această cale că îi vom premia la sfârşit de sezon în cazul unei reuşite.

Aşadar, Sud Steaua oferă ca primă jucătorilor dinamovişti suma de 10.000 euro în cazul retrogradării. Da, aţi citit bine. Dacă Dinamo retrogradează, noi le premiem jucătorii.

Ştim ce înseamnă sacrificiul jucătorilor şi suntem de parere că această sumă poate ajuta la destinderea acestora în diferite cluburi de manele, cluburi cunoscute nu doar de ei, cât şi de suporterii acestora.

Acestea fiind spuse, dorim ca informaţia să ajungă la jucătorii neplătiţi şi batjocoriţi sub emblema lui Dinamo. Ei merită mai mult, nu bătaia asta de joc.

Cu cât mai repede, cu atât mai bine! Înainte”, a fost postarea făcută de suporterii celor de la Steaua, pe rețelele de socializare.

Etichete: steaua , liga 1 , dinamo , liga 2
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă