Ironia Melaniei Medeleanu, care spune că nu-și face mamografie și test Papanicolau: "Pot să mă ocup liniștită de murături"

3 săptămâni in urmă 17

Duminica, 26 Septembrie 2021, ora 22:14

57 citiri

 "Pot să mă ocup liniștită de murături"

Vedeta media Melania Medeleanu a scris în seara zilei de duminică, 26 septembrie, câteva rânduri pe Facebook, în care parafrazează o declarație scandaloasă a Oliviei Steer.

"A venit din nou acea perioadă specială a anului, când iar nu-mi fac mamografie, nici test Papanicolau, pentru că le-am făcut deja și sunt bine, așa că pot să mă ocup liniștită de murături. Rozul este opțional", a scris Melania Medeleanu pe Facebook.

Postarea a strâns în câteva minute mii de reacții, majoritatea admirative.

Fosta prezentatoare TV parafrazează o declarație făcută duminică, 19 septembrie, de cunoscuta activistă antivaccin Olivia Steer.

"A venit din nou acea perioadă specială a anului, cînd iar nu îmi fac mamografie, nici test Papanicolau, nici nu port fundițe roz. #de_14_ani #nici_mie_nu_mi_e_frica", a scris Steer pe Facebook în urmă cu o săptămână.

Numeroase personalități din spațiul public au criticat dur ieșirea publică a Oliviei Steer, pe care o consideră un atentat la sănătatea publică.

Citeste si:

 "Când îți pierzi cea mai dragă persoană din lume, altfel simți cuvintele Oliviei Steer"

Un tânăr a formulat o reacție tulburătoare pe Facebook, în urma unei postări a Oliviei Steer. "A venit din nou acea perioadă specială a anului, când iar nu îmi fac mamografie, nici...

 "A venit din nou acea perioadă specială a anului"

Actrița Dana Rogoz a postat un mesaj pe Facebook, în care persiflează discret îndemnul Oliviei Steer ultramediatizat în ultimele zile. Olivia Steer a publicat pe Facebook în urmă cu...

Sursa: Ziare.com

DigiSport.ro

TelekomSport.ro

DigiSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă