Ironia lui Gigi Becali după ce s-a aflat că Universitatea Craiova a solicitat teste antidoping la meciul cu FCSB

1 lună in urmă 2

Media: Fotbal Club, marți, 17:30, Digi Sport 1

Media: Digi Sport Special, marți, 19:45, Digi Sport 1

Meciul FCSB-Universitatea Craiova se va disputa duminică, de la 20:30, în direct pe Digi Sport 1 şi pe siteul digisport.ro. Va fi ultimul meci care se va juca pe Arena Naţională înainte de EURO 2020.

După 28 de etape, FCSB e lider, cu 63 de puncte, urmat de CFR Cluj, cu 60 de puncte, şi de Universitatea Craiova, cu 56 de puncte.

Ironic, Gigi Becali îi invită la "palat" pe cei de la Universitatea Craiova pentru testele antidoping

Becali spune că nu e deranjat de testarea antidoping dacă totul se face conform regulamentului. Dar nu s-a abţinut să nu-i ironizeze pe olteni.

Să facă ce vor! Dacă o vor face conform regulamentului, atunci nu am nimic împotrivă. Dar mie nu îmi place circul și nu mă interesează aceste acțiuni ale lor!

Din partea mea, ei pot să vină chiar și la mine la palat să ne controleze! Dacă tot e vorba de circ… Ce credeți că vor descoperi la noi?

Eu zic să jucăm pe teren și să lăsăm acest circ înainte de meci. Dacă ei vor cere control și vor face totul conform regulamentului, atunci noi îi așteptăm. Eu nu am nimic împotrivă. Știu că miza acestui meci este mare, dar stați liniștiți că tot îi vom bate și cu această presiune pusă de ei”, a spus Becali pentru Prosport.

Un test antidoping costă între 329 de euro şi 813 euro

În general, ANAD face testele de urină în timpul competiţiei care costă aproximativ 330 de euro, la cursul BNR de astăzi.

Teste de acest gen au fost făcute la meciul Dinamo-FCSB, la care s-a descoperit că Magaye Gueye a luat cocaină.

"Analiza de screening complet de urină costă 711 lei, iar taxa de prelevare costă 900 de lei", a precizat pentru digisport.ro Gabriela Andreiaşu, director adjunct la ANAD. 

În cazul în care solicitarea vine şi pentru alte analize, costul poate ajunge la puţin peste 800 de euro.

Etichete: gigi becali , teste antidoping , anad , gabriela andreiaşu
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă