Irinel Columbeanu s-a uitat și el la „Don’t Look Up“, filmul controversat al momentului. Ce a descoperit

2 săptămâni in urmă 124

Irinel Columbeanu s-a uitat și el la „Don’t Look Up“, un film controversat regizat de Adam McKay și lansat de Netflix chiar de Crăciun, făcând câteva declarații extrem de sincere referitoare la producția care „trebuie neapărat văzută“. Ce spune celebrul om de afaceri despre fimul care a aruncart în aer opinia publică, afli în rândurile de jos ale acestui articol.

Irinel Columbeanu s-a uitat și el la „Don’t Look Up“

Un nou film stârnește rumoare pe internet, chiar și în rândul vedetelor autohtone. Este vorba despre „Don’t Look Up“ („Nu priviți în sus“), o producție semnată de Adam McKay, făcută să provoace controverse, potrivit criticilor de film. Distribuția este de excepție, Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep și Cate Blanchett dând viață filmului.

Filmul lansat de Crăciun a devenit numaidecât un subiect extrem de dezbătut în România, astfel că și vedetele au început să vorbească depre el. Printre acestea se numără și omul de afaceri, Irinel Columbeanu.

Ce spune despre controversatul film al momentului

Bărbatul a făcut și el câteva declarații pe marginea subiectului, dezvăluind faptul că producția l-a impresionat de-a dreptul. Mai mult, afaceristul recomandă și altora filmul, despre care consideră că trebuie văzut „neapărat“.

„Excepțional film, aruncă în fața ochilor spectatorului exact ceea ce astăzi a ajuns să conducă societatea: falsitatea, facilul, impostura, îndoirea promptă a oricăror genunchi în fața banului, într-un cuvânt ipocrizia.

L-am simțit ca seria a doua, făcută după 24 de ani, a Titanicului, mult mai descriptivă a timpurilor actuale și de aceea din păcate și mult mai tristă.

Încadrării filmului la categoria «comedie» îi lipsește adjectivul «amară» plus îndemnul «ce trebuie neapărat văzută!»“, este oglinda oricărei actuale societăți moderne, de oriunde din lume“, a declarat Columbeanu, potrivit cancan.ro.

„Don’t Look Up“ este un film de comedie neagră american, realizat în 2021 de regizorul Adam McKay.

Citește și: Unul din secretele lui Irinel Columbeanu a ieșit la iveală după publicarea cărții sale. Are legătură cu Ilie Năstase EXCLUSIV

Ce planuri are afaceristul pentru noul an

Într-un interviu acordat recent pentru impact.ro, Irinel Columbeanu a declarat că știe exact ce are de făcut în 2022, focalizându-și energia pe noua lui pasiune – scrisul, precum și pe materialuzarea noilor conștientizări.

„Eu petrec în mod activ alături de cititori, am ținut să pun umărul și eu la livrarea cărților comandate, precum se poate vedea în imaginile de pe rețelele sociale.

Anul conștientizării faptului că pretutindeni schimbarea este inexorabilă. Principalul scop pentru anul viitor este fructificarea acestei noi conștientizări“, a spus fostul soț al Monicăi Gabor.

 

The post Irinel Columbeanu s-a uitat și el la „Don’t Look Up“, filmul controversat al momentului. Ce a descoperit appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă