Irina Rimes, tarif colosal la Zilele Vasluiului. Cu banii aceștia, îți cumperi un teren sau o garsonieră mai mică

2 luni in urmă 61

Irina Rimes i-a surprins pe unii români cu banii pe care i-a cerut pentru spectacolul de la Zilele Vasluiului. Cu această sumă un cetățean își poate cumpăra un mic teren sau o garsonieră. Despre ce tarif este vorba?

Irina Rimes, tarif colosal la un spectacol. Cât a cerut pentru concertul de la Zilele Vasluiului?

Irina Rimes și The Motans sunt printre cei mai bine cotați artști din Republica Moldova, iar de curând au fost plătiți foarte bine pentru a concerta la Zilele Vasluiului. Evenimentul a fost sponsorizat din bani public, din partea autorităților. Sumele primite de cei veniți pe scenă au surprins pe toată lumea.

Concret, este vorba despre 16.000 de euro în dreptul lui Eugen Doga și Orchestra Național Simfonică Teleradio – Moldova și 21.000 de euro pentru Irina Rimes și The Motans, impresariați de Global Records.

Trupa ‘Brio Sonores’ a primit și ea 12.000 de euro, formația Lupii și Alex Calancea Band a plecat cu 45.000 de lei. Scena și toate utilitățile puse la dispoziție pentru toți soliștii au fost aduse tot din Republica Moldova de către compania DVV Show și a costat 11.700 de euro pentru trei zile.

Câteva din informații au fost dezvăluite chiar de reprezentanții Primăriei Vaslui, în cadrul unei conferințe care a ieșit la final cu scandal. Edilul Vasile Pavăl a cedat în fața jurnaliștilor după ce purtătorul de cuvânt al instituției a ridicat tonul la ei.

„În prima seară, Irina Rimes și The Motans, 21.000 de euro, ambii artiști. Onorariul domnului Eugen Doga este de 40.800 de lei, la jumătate, fiindcă Consiliul Județean a plătit restul. În total, aducerea lui a costat 81.600 de lei. Formația Lupii, 45.000 de lei. Eugen Doga este cap de afiș.

Scena nu știm cât costă pe zi, dar ne vom documenta. Nu putem face o comparație cu sumele din 2020, pentru că sumele din 2020 nu au fost evenimente. S-au reluat activitățile.

Problemele sunt destul de dificile pe zona aceasta a artiștilor. Am încercat să aducem formații care nu au mai fost. Am încercat să oferim publicului niște nume pe măsura gusturilor oamenilor”
Vasile Pavăl (Sursa: Vremea Nouă)

Pandemia a afectat-o din punct de vedere financiar

Irina Rimes a devenit rapid plăcută de români, venind cu un aer deosebit în piesele sale prin versurile cu mesaje extrem de puterice. Din păcate, pandemia i-a pus și ei bețe în roate.

Vedeta a mărturisit în cadrul unui podcast că nu a dus-o atât de bine cum ar crede mulți. În timp ce mulți dintre artiști au decis să-și aloce timpul vacanțelor, ea a declarat că în momentul acela nu-și putea permite să meargă în Maldive.

„Nu știu să spun dacă sunt bogată sau săracă. Sunt OK. Nu pot să spun că sunt bogată pentru că sunt lucruri pe care mi-aș dori să le fac, dar nu am resursele financiare necesare. De exemplu, acum nu îmi permit să mă duc într-o vacanță în Maldive sau oriunde”
Irina Rimes

The post Irina Rimes, tarif colosal la Zilele Vasluiului. Cu banii aceștia, îți cumperi un teren sau o garsonieră mai mică appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă