Irina Bara, spre un nou trofeu! Ar fi al patrulea consecutiv

3 săptămâni in urmă 10

Miercuri, 10 Noiembrie 2021, ora 13:44

96 citiri

Irina Bara, spre un nou trofeu! Ar fi al patrulea consecutiv

Irina Bara s-a calificat în optimile de finală ale turneului ITF de la Santiago de Chile, dotat cu premii totale de 60.000 de dolari, după ce a trecut cu 6-3, 6-3 de Solana Sierra (Argentina), beneficiara unui wildcard.

Bara (26 ani, 133 WTA) a avut nevoie de o oră şi 18 minute pentru a trece de Sierra (17 ani, 826 WTA).

În optimi, Bara o va avea ca adversară pe Beatrice Gumulya (Indonezia), o jucătoare de 30 de ani care s află pe locul 1.084 în lume.

Bara şi Ekaterine Gorgodze sunt principalele favorite la dublu şi vor juca direct în sferturile de finală. Bara şi Gorgodze, care vin după trei titluri consecutive (Karlsruhe WTA 125, Transylvania Open WTA 250 şi Buenos Aires WTA 125), le vor înfrunta în sferturi pe Riya Bhatia (India) şi Maria Fernanda Herazo Gonzalez (Columbia).

Citeste si:

Irina Bara este la un pas de trofeu în Argentina

Perechea Irina Bara/Ekaterine Gorgodze (România/Georgia), cap de serie numărul 1, s-a calificat, sâmbătă, în finala probei de dublu din cadrul turneului de categorie WTA 125 Argentina Open,...

Impresionant! Cine e tenismena din România care a câștigat trei trofee consecutive. Finală dramatică în Argentina

Perechea româno-georgiană Irina Bara/Ekaterine Gorgodze a câștigat finala probei de dublu din cadrul turneului de tenis de la Buenos Aires (WTA 125), dotat cu premii totale de 115.000 de...

Sursa: Ziare.com

DigiSport.ro

TelekomSport.ro

DigiSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă