Irina Bara, singura româncă rămasă în calificările Australian Open după duelul 100% românesc cu Alexandra Ignatik-Cadanțu

1 săptămână in urmă 11

  • Supercupa Spaniei: Barcelona - Real Madrid, miercuri, 21:00, Digi Sport 1

  • Cupa Ligii Angliei: Tottenham - Chelsea, miercuri, 21:45, Digi Sport 2

Înainte de startul calificărilor pentru turneul de Grand Slam, România avea șase participante, iar după rezultatul de miercuri, Bara a rămas singura. Înainte de Ignatik-Cadanțu, au mai fost eliminate și Mihaela Buzărnescu, Gabriela Talabă-Lee și Irina Fetecău.

  • Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

Irina Bara a învins-o pe Alexandra Ignatik-Cadanțu și mai are un meci de jucat pentru a merge la Australian Open

Primul set a fost unul de-a dreptul spectaculos și dramatic. Bara a condus cu 5-0, dar Ignatik-Cadanțu nu a mai cedat niciun game și a învins cu 7-5.

Al doilea set a fost câștigat categoric de Bara, 6-1, dar actul final a fost la fel de intens ca primul. Ignatik-Cadanțu a condus la un moment dat cu 3-1, însă Bara a răsturnat situația și a făcut 6-4, calficându-se în ultimul tur al calificărilor, unde o va întâlni pe Viktoriya Tomova (26 de ani, locul 119 WTA).

Pe tabloul principal de la Australian Open, România are deja cinci reprezentante: Simona Halep, Sorana Cîrstea, Irina Begu, Jaqueline Cristian şi Gabriela Ruse.

Mihaela Buzărnescu, Gabriela Lee și Irina Fetecău, OUT din calificări la Australian Open

Peisajele și lumea animalelor din Norvegia sunt de o frumusețe rară. Hai în vizită în Nordul Sălbatic pe DIGI Animal World, azi de la 22:00!

Buzărnescu (33 ani, 124 WTA) a fost învinsă fără drept de apel de belgianca Ysaline Bonaventure (27 ani, 177 WTA), cu 6-2, 6-2, în doar 61 de minute.

Românca a comis 6 duble greşeli, nu a reuşit să fructifice nicio minge de break (din 2) şi a reuşit 10 winners (19 Bonaventure), făcând 31 de erori neforţate (24 pentru adversara sa).

Gabriela Talabă-Lee (26 ani, 226 WTA) a fost întrecută de jucătoarea rusă Kamila Rahimova (20 ani, 116 WTA), cu 6-2, 6-3, în 70 de minute. Rahimova a servit mai bine şi a reuşit să se impună, fiind superioară la mai toate capitolele, chiar dacă diferenţele nu au fost mari.

Irina Fetecău (25 ani, 215 WTA) a fost singura dintre cele trei care a reuşit să ia un set italiencei Martina Trevisan (28 ani, 113 WTA), care s-a impus în cele din urmă cu 5-7, 6-7 (10), 6-2.

Fetecău s-a înclinat după trei ore şi 9 minute, ratând o minge de meci la 10-9 în tiebreak. Trevisan a încheiat cu 36 de winners (22 pentru Irina) şi cu 28 de erori neprovocate (39 pentru Fetecău).

Etichete: australian open , calificari australian open , irina bara , alexandra cadantu-ignatik

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă