Irina Bara, campioană la Transylvania Open în proba de dublu! Românca a câștigat o finală electrizantă alături de partenera gruzină

4 săptămâni in urmă 31

Irina Bara (România) și Ekaterine Gorgodze (Georgia) sunt campioanele probei de dublu de la Transylvania Open, după 4-6, 6-1, 11-9 cu Alexandra Krunic/Lesley Kerkhove (Serbia/Olanda).

Turneul Transylvania Open de la Cluj-Napoca are cel puțin o campioană din România la prima ediție! Irina Bara a triumfat duminică în proba de dublu alături de Ekaterine Gorgodze, după o finală electrizantă, care a durat o oră și 22 de minute.

După victoria Irinei Bara, Simona Halep urmează să intre pe teren pentru a se duela cu Anett Kontaveit în finala de la simplu! Ar fi o performanțâ extraordinară pentru tenisul românesc dacă turneul din seria WTA 250 și-ar desemna o campioană din România atât în concursul de simplu, cât și la dublu.

Irina Bara, campioană la Transylvania Open în proba de dublu alături de Ekaterine Gorgodze

Irina Bara și Ekaterine Gorgodze au câștigat dramatic finala probei de dublu de la Transylvania Open, turneu WTA 250 dotat cu premii în valoare totală de 235.238 de dolari! Cele două au găsit resurse să revină deși au cedat primul act cu 4-6.

Setul al doilea a fost dominat clar de Irina și Ektarine, dar sârboaica și olandeza au început mai bine super tie-break-ul. Chiar dacă au condus cu 7-6 și 8-7, Krunic și Kerkhove nu au putut să le răpună pe Bara și Gorgodze.

Câți bani au câștigat Irina Bara și Ekaterine Gorgodze după triumful de la Cluj-Napoca

După o primă minge de meci ratată la 9-8, românca și gruzina și-au mai creat una, la 10-9, fructificată pe serviciul adversarelor. Scor final 4-6, 6-1, 11-9, iar Irina Bara și Ekaterine Gorgodze au cucerit primul trofeu WTA împreună!

Irina Bara și Ekaterine Gorgodze și-au asigurat câte un premiu în valoare de 5.150 de dolari și 280 de puncte în clasamentul WTA după triumful de la Transylvania Open. Învinsele din finală, Krunic și Kerkhove, au fost recompensate cu câte 3.000 de dolari și 180 de puncte WTA.

The post Irina Bara, campioană la Transylvania Open în proba de dublu! Românca a câștigat o finală electrizantă alături de partenera gruzină appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă