Irezistibil: Black Friday de până la 70% în Delta Dunării

1 săptămână in urmă 20

Unul dintre cele mai frumoase paradisuri din lume, cu o biodiversitate care atrage fără încetare călători, pescari, aventurieri, Delta Dunării încântă prin unicitatea peisajelor, atmosfera liniștită, gastronomia de poveste și tradițiile lipovenești bine păstrate.

Minune a naturii din patrimoniul UNESCO

Terenuri mlăștinoase acoperite de stuf și papură, zăvoaie de ariniș, păduri de foioase, insulițe de nisip și nenumărate lacuri și canale acoperite de nuferi și lotuși… Acest muzeu al naturii adăpostește peste 5.000 de specii de viețuitoare, ocupând locul 3 mondial ca importanță ecologică.

 Black Friday de până la 70% în Delta Dunării

Plimbarea cu barca este una dintre activitățile ce nu pot lipsi din itinerariul tău, odată ce ai ajuns în Delta Dunării. Surprinde pelicani, egrete, lișițe, stârci și lebede ce îmbogățesc peisajul comun al rezervației, iar apoi pornește în explorarea satelor pescărești. Unul dintre cele mai frumoase sate este Sfântu Gheorghe, acolo unde Dunărea se îmbrățișează cu Marea Neagră formând o impresionantă plajă sălbatică cu nisip fin. Sau pornește către Sulina, unde vei călca pe urmele piraților pe faleza ce păstrează amprenta vremurilor trecute, retrăgându-te apoi pe plaja celui mai însorit loc din țară.

 Black Friday de până la 70% în Delta Dunării

Orhideea sălbatică… din Grindul Letea

Printre locurile de neratat în Delta Dunării se află Letea, despre care aflăm că este cea mai nordică pădure subtropicală din Europa. Supranumită „Jungla României”, rezervația te întâmpină cu peisaje asemenea celor de la tropice datorită lianelor lungi de până la 25 metri ce se încolăcesc de trunchiurile stejarilor seculari. Nisipul rămas aici de pe vremea când acest tărâm era acoperit de mare este incredibil de fin, iar ceea ce puțină lume știe este faptul că poți vedea o specie de orhidee sălbatică care înflorește începând cu luna mai. Letea mai este cunoscută în Europa și datorită celei mai mari herghelii de cai liberi, pe care îi poți surprinde în special în lunile de primăvară.

de Mădălina Isar

Sursa foto: flickr.com/gulliverresort.ro

Black Friday  Early Booking Deltă – 70%

*Plimbare cu barca inclusă pentru cei care achită până pe 19.11.

• Delta Seniori 3 nopți – tarife de la 549 de lei/persoană (corp central 4✿) / de la 599 de lei/persoană (căsuță 4✿).

• Delta Seniori 4 nopți – tarife de la 599 de lei/persoană (corp central 4✿) / de la 649 de lei/persoană (căsuță 4✿).

• Delta pentru Toți 3 nopți – tarife de la 599 de lei/persoană (corp central 4✿) / de la 649 de lei/persoană (căsuță 4✿).

• Delta pentru Toți 4 nopți – tarife de la 629 de lei/persoană (corp central 4✿) / de la 659 de lei/persoană (căsuță 4✿).

Servicii incluse: 3 sau 4 nopți de cazare cu all inclusive tip bufet (cu respectarea normelor de siguranță anti-COVID), două gustări între mese, transport autocar București-Murighiol-București, acces gratuit la piscină, foc de tabără presărat cu povești, acces la locul de joacă, posibilitatea de a practica: fotbal în iarbă, badminton, tenis de masă, șah, table, darts, cărți de joc, rummy etc. Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere ofertă: [email protected], 0784.215.628/626.

Surse poze: Flickr.com si gulliverresort.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă