Ipoteză uluitoare lansată de Craioveanu: Messi va rămâne la Barcelona

2 luni in urmă 14

Gică Craioveanu e de părere că anunțul plecării lui Messi de la Barcelona face parte dintr-o strategie.

Barcelona nu mai poate să semneze un nou contract cu Messi din cauza fair-play-ului financiar și a anunțat despărțirea de jucătorul-simbol.

Craioveanu crede însă că e doar un joc, pentru că nimeni nu își dorește de fapt plecarea lui Messi de la Barcelona, plecare care ar genera pierderi uriașe pentru întreg fotbalul spaniol.

“Se va încerca până în ultimul moment să îl înscrie. Federația Spaniolă, LaLiga nu vor să plece Messi. După ce au plecat Neymar, Ronaldo, nu mai au niciun jucător atractiv pentru campionat.

Nu mai poți vinde o Ligă fără Messi. Vor face ceva eforturi să se ajungă la o înțelegere. Au anunțat, dar s-a auzit ceva că Messi pleacă? Nu. Se vorbește despre PSG, dar sunt avocați, sunt foarte multe lucruri la mijloc.

Messi a ajuns la o înțelegere cu Barcelona că va rămâne, indiferent de condiții. De aia cred că va rămâne indiferent ce se va întâmpla, nu o să plece.

Tebas (n.r. – președintele Ligii Naționale de Fotbal) este problema mare. El a spus că dacă pleacă Messi, nu va mai putea vinde Liga cum se vinde cu Messi. Se vor pierde foarte mulți bani. Se atrag sponsori, televiziuni, așa ce vinzi?”, a spus Craioveanu pentru DigiSport.

Citeste si:

Imagini cutremurătoare în Barcelona cu fanii plângand după Messi. Fotbalistul argentinian pleacă dupa 20 de ani de la clubul catalan VIDEO

Messi, devastat după anunțul despărțirii de FC Barcelona! Cum a aflat vestea

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă