Ipoteză cumplită în cazul doctoriței care a fost găsită moartă, într-un spital din Constanța

2 săptămâni in urmă 31

De Andre Rotaru.
Publicat: 25.04.2021, 20:32.
Actualizat: 25.04.2021, 20:35

Un medic a fost găsit mort în cabinetul unui spital privat din Constanţa. De dimineaţă urma să iasă din gardă şi nu a mai dat niciun semn colegilor. Femeia, de 38 de ani, a fost descoperită fără suflare, încuiată în propriul cabinet.

  • Surse din anchetă vorbesc despre o posibilă sinucidere pe fondul unei depresii

Puţin după ora 11.00 a fost dată alarma în spitalul privat din Constanţa. Nimeni nu ştia unde este doctoriţa care intrase de gardă ieri. Colegii au sunat-o în zadar. Au bănuit că s-a întâmplat ceva şi au spart uşa cabinetului.

Medicul intrase de gardă cu o seară înainte, la ora 20.00 Pe tot parcursul nopţii a avut doar două consultaţii, dupa care s-a retras în cabinetul propriu.

Andreea Iliescu, purtător de cuvânt IPJ Constanța: A fost găsită într-o încăpere a unității spitalicești. Pe trup nu se văd urme de violență.

Medicii nu mai putut să o salveze

A fost resuscitată câteva zeci de minute, însă medicii nu au mai putut să o salveze. Femeia de 38 de ani era angajată la spitalul privat din Constanţa ca medic internist. Era căsătorită şi avea un copil. De curând fusese infectată cu coronavirus şi a trecut cu greu peste boală. Reprezentanţii spitalului spun că nu şi-au dat seama că avea nevoie de ajutor.

Conducerea spitalului: Aceasta a intrat de tură fără sa prezinte vreo problemă vizibilă. Dispariția fulgerătoare a colegei noastre ne-a marcat pe toți și suntem alături de familia îndoliată.

Surse din anchetă spun că cel mai probabil medicul s-a sinucis cu ajutorul unui cocktail de medicamente.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă