Ipostaza provocatoare în care s-a pozat Anamaria Prodan, după ce s-a aflat că devine mogul de presă. E îmbrăcată sumar

6 zile in urmă 18


Anamaria Prodan atrage atenția cu cea mai recentă imagine postată pe rețelele de socializare. Impresara a pozat într-o ipostază provocatoare la scurt timp după ce a anunțat că a devenit acționară la două noi televiziuni. Îi place să fie patron de presă, dar și subiect de presă.


Astăzi, 23 noiembrie, după ora 10, Anamaria Prodan a postat pe contul personal de Instagram o imagine prin care și-a salutat urmăritorii. Peste 850.000 de oameni o urmăresc în mediul online. Impresara e fotografiată în așternuturi, în pat, într-o ipostază provocatoare. E îmbrăcată sumar, poartă o cămașă albă, iar în partea de jos nimic, și-a lăsat la vedere picioarele tonifiate.


Ținuta sumară și-a accesorizat-o cu câteva bijuterii, poartă un colier argintiu la gât, iar la mână are câteva brățări și un ceas. „Bună dimineața”, le-a scris Anamaria Prodan fanilor ei. Aceștia au reacționat cu peste 12.000 de like-uri, semn că le-a plăcut ipostaza în care apare impresara în vârstă de 48 de ani.Anamaria Prodan - mogul de presă


Anamaria Prodan va fi acționar la două noi posturi de televiziune, „Realitatea Sportivă” și „Realitatea Star”, astfel, ea devine mogul de presă.


„Vor fi două televiziuni altfel decât orice există pe piață. Canalul de sport este altfel față de tot. E greu să te bați cu cabliștii, tu, ca un bebeluș. Dar o să vedeți că doar omul sfințește locul. Vom strânge o echipă frumoasă, fără pată”, a spus Anamaria Prodan la Realitatea Plus.


„În afara a tot ce vom achiziționa pe partea de meciuri de fotbal și alte competiții sportive, eu vreau să aduc în prim-plan și munca sportivilor, viața lor din afara terenului. Vreau să îi văd și altfel, nu doar timorați în fața camerelor TV. Vreau să arăt că un sportiv nu este unul care nu știe decât să dea cu piciorul în minge. Nu e adevărat! Cred că sportul este o chestie de bucurie, nu de încrâncenare. O să privim partea umană a sportului. Nu contest, pe măsură ce vor trece lunile, vom crește”, a mai explicat Anamaria Prodan.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă