Ipostaza lui Gabi Tamaș, jucător, căpitan și președinte la Voluntari, aspru criticată. ”E de râsul plânsului!”

2 luni in urmă 25

  • Liga 2: U Cluj – Unirea Constanța, joi, 21:30, Digi Sport 1

  • Liga 2: Hermannstadt - Poli Iași, joi, 18:30, Digi Sport 1

Liță Dumitru critică ipostaza inedită în care se află Gabi Tamaș

Lui Liță Dumitru nu-i vine să creadă că în Liga 1 este posibilă o astfel de ipostază.

“Nu e posibil ca într-o țară ca România să pui un jucător să fie căpitan, președinte și jucător, e de râsul plânsului. Nu am nimic cu Tamas, l-am avut jucător la lotul național, dar nu poți să faci aș aceva.

Este și asta o explicație a problemelor din fotbalul românesc”, a spus Liță Dumitru, la Radio Gold FM.

Gest superb al lui Gică Hagi! Ce propunere i-a făcut lui Liță Dumitru. ”Mi-a spus că are nevoie de mine”

Ion ”Liță” Dumitru (71 de ani), stabilit din 2017 în orașul Atlanta, statul Georgia (USA), a fost ”repatriat” de Gică Hagi (56 de ani).

Fostul mare fotbalist, care și-a prezentat în mai familia ÎN DIRECT la Digi Sport, a dezvăluit ce i-a propus concret ”Regele”.

Concret, Liță Dumitru, remunerat de statul român cu o pensie în valoare de 2200 de lei, va ocupa funcția de scouter, dar va îndeplini și rolul de consultant al lui Hagi.

”Gică Hagi mi-a spus de mult că are nevoie de mine ca scouter. Că pot merge la el să stăm de vorbă. Nu să-l ajut neapărt pe Hagi, ci pe copiii de la el. Am ajuns la concluzia că vom lucra împreună. În prima zi când ne-am văzut acum, de la 9 jumate până la 2 la prânz, am vorbit numai fotbal.

Când lăsase echipa i-am și spus că Viitorul nu va merge bine fără el. S-a demonstrat că am avut dreptate”, a dezvăluit Liță Dumitru.

Etichete: gabi tamas , lita dumitru
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă