Iosif Rotariu, resemnat: "Nu înțeleg nimic din ce e la Dinamo!" Unde greșește Iuliu Mureșan

3 săptămâni in urmă 10

  • Liga Națională de Baschet: Voluntari - CSU Sibiu, luni, 19:30, Digi Sport 2

  • Liga Națională de Baschet: Dinamo - U BT Cluj, luni, 17:30, Digi Sport 2

Înainte să fie dat afară, "Puriul" a luat câteva măsuri disciplinare, printre care și excluderea din lot a lui Steliano Filip (27 de ani) și Cosmin Matei (30 de ani), lucru de care administratorul special Iuliu Mureșan a ținut cont atunci când a decis să îl îndepărteze de la echipă. 

Iosif Rotariu crede că la Dinamo este lipsă de disciplină

Cei doi fotbaliști s-au întors în lot odată cu numirea lui Stoican, iar asta denotă lipsă de disciplină la echipă, în opinia lui Iosif Rotariu.

Fostul fotbalist crede că Mureșan trebuie să le dea mai multă libertate de decizie antrenorilor, chiar dacă e vorba de măsuri radicale, pentru că disciplina e foarte importantă. 

"N-am înţeles nimic şi nu înţeleg nimic din ce e la Dinamo. Chiar nici nu vreau să-mi bat capul cu ei, că nu înţeleg absolut nimic din ce vor, ce vor să facă, cum schimbă antrenori, cum dau jucători la echipa a doua.

Vine noul antrenor, se întorc înapoi. Atâta timp cât nu-i dai mână liberă antrenorului să ia anumite decizii, pentru că nu îi trimite la echipa a doua fără un motiv întemeiat... Dacă nu ai disciplină la echipă, nu poţi să faci nimic", a declarat Rotariu, conform Realitatea Sportivă

Flavius Stoican, la Dinamo! Istoria se repetă. Demis de două ori în doar câteva luni

În mai 2015, Stoican a fost înlăturat pentru a doua oară de la Dinamo. Prima demitere a lui Stoican de pe banca tehnică a ”câinilor” s-a petrecut în noiembrie 2014, dar a fost readus de fostul manager al bucureștenilor, Daniel Stanciu, la începutul lui martie, ca înlocuitor al lui Mihai Teja.

”Am venit la Dinamo, ca și în primul mandat, cu inima deschisă și am încercat să fac totul pentru a urca echipa în clasament. Am venit într-un moment greu, luând echipa din mers, după trei etape din returul campionatului.

Din păcate, lucrurile nu au ieșit așa cum mi-am propus. Mulțumesc clubului Dinamo pentru șansa oferită și le urez mult succes viitorului antrenor și tuturor foștilor colegi și elevi”, a spus Stoican, la acea vreme, pentru site-ul oficial al clubului Dinamo.

Etichete: dinamo , iosif rotariu , mircea rednic , iuliu muresan , flavius stoican

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă