Iosif Rotariu, impresionat de un jucător al Universității Craiova. "Are personalitate, va ajunge un fotbalist foarte bun"

3 săptămâni in urmă 11

  • Liga 1: Chindia - Hermannstadt, sâmbătă, 15:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 20:30, Digi Sport 1

Fostul component al României la Coppa del Mondo vorbește din postura fundașului stânga, post pe care a evoluat la un nivel înalt, chiar dacă rolul său de bază era mijlocaș central sau mijlocaș stânga. 

Craiova, echipa pregătită de grecul Marinos Ouzounidis, deține mai mulți jucători tineri cu un mare potențial de creștere, iar Rotariu scoate în evidență calitățile pe care le posedă Ștefan Baiaram, fotbalist cotat la 550.ooo de euro, care mai are contract cu gruparea de pe "Ion Oblemenco" până pe 30 iunie 2026.

Iosif Rotariu are cuvinte de laudă pentru Ștefan Baiaram

Omul care l-a marcat pe Diego Maradona în 1990 evidențiază și contribuția lui Baiaram în compartimentul defensiv și susține că jucătorul de 18 ani face un excelent culplu cu căpitanul Nicușor Bancu.

"Baiaram are personalitate, e intelgient în joc, va ajunge un fotbalist mare. Are viteză și știe cum să și-o valorifice, are mereu soluții și amenință poarta. E un fotbalist incisiv, iar acțiunile lui sunt și spectaculoase, dar au și consistență. Știe să scoată om din joc și pare foarte matur pentru vârsta lui.

Bancu e foarte bun pe faza de atac, dar Baiaram îl ajută în plan defensiv, știe cum să facă ambele faze. Baiaram acoperă zona inteligent când fundașul stânga al Craiovei inițiază faze ofensive", a declarat Iosif Rotariu, pentru digisport.ro. 

Jucătorul care va împlini 19 ani pe 31 decembrie poate juca atacant central sau extremă stânga. 

Partida Universitatea Craiova - Sepsi, din prima rundă a play-off-ului Ligii 1, va fi transmisă în direct, azi, de la ora 20:30, pe Digi Sport 1 și pe digisport.ro.

  • 24 de meciuri a jucat Baiaram pentru Craiova în acest sezon din Liga 1 
  • 2 pase decisive a dat Baiaram în acest sezon din Liga 1 și a marcat un gol
Etichete: iosif rotariu , u craiova , stefan baiaram
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă