Iordănescu l-a băgat la înaintare pe Bilașco după victoria cu Academica Clinceni: "Edi și-a pierdut vocea"

3 săptămâni in urmă 23

  • Liga 2: Mioveni - ASU Politehnica Timișoara, luni, 16:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: FCSB - FC Botoșani, duminică, 21:00, Digi Sport 1

Antrenorul a transmis că a rămas fără voce după ce a țipat pe toată durata partidei, astfel că în locul său a apărut directorul sportiv, Marius Bilașco: "Edi și-a pierdut vocea și m-a rugat să-i țin locul. Aveam emoții pentru că era foarte important să începem bine acest play-off. Sunt momente importante pe care trebuie să le gestionăm foarte bine. Am fost extrem de conectați la această partidă.

Fiecare meci pentru noi este extrem de important, nu trebuie să ne ascundem după degete. Suntem deocamdată pe primul loc, punem presiune pe adversar și asta e foarte important. Craiova se bate în continuare la campionat, diferența de puncte poate fi recuperată imediat. Trebuie să fim extrem de atenți la ce se întâmplă, lupta se va da în trei până la final", a spus Marius Bilașco, după victoria cu Academica Clinceni.

VIDEO Iordănescu l-a băgat la înaintare pe Bilașco după victoria cu Academica Clinceni: "Edi și-a pierdut vocea"

Ce probleme a ridicat Păun după CFR - Academica Clinceni 3-0: "Trebuie să fim mai atenți pe viitor"

Păun a deblocat meciul cu Academica Clinceni și se bucură că și-a ajutat echipa la debutul în play-off: "Era timpul să-mi ajuta echipa cu un gol, nu mai reușisem să marchez de ceva timp din acțiune. Cel mai important este că am câștigat. Este bine că ne-am distanțat față de Craiova, dar mai sunt multe meciuri de jucate. Trebuie să luăm meci cu meci, să câștigăm cât mai multe partide, iar la final vom vedea unde suntem.

În a doua repriză am marcat trei goluri, dar și în prima repriză am ratat multe șanse. Trebuie să fim mai atenți pe viitor, în alte meciuri cu siguranță nu vom mai avea atât de multe ocazii. Trebuie să fim mai concentrați în fața porții. Nu suntem favoriți la titlu, urmează meciul FCSB-ului din această seară. E bine că am început cu dreptul, dar mai urmează nouă meciuri", a spus Păun, după victoria cu Academica Clinceni.

VIDEO Rezumatul partidei CFR Cluj - Academica Clinceni 3-0

În prima etapă din play-off, CFR Cluj n-a avut probleme cu "surpriza" Academica Clinceni. S-a impus cu 3-0, după mega-execuția lui Păun, golul controversat al lui Deac și reușita lui Debeljuh.

Etichete: marius bilasco , edi iordanescu , video liga 1 , antrenor cfr cluj , meciuri cfr cluj , cfr cluj academica clinceni
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă