Iordănescu, despre haosul de la națională: „Am fost desființat, dar n-am făcut niciodată ca Rădoi!”

1 săptămână in urmă 4

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 aprilie 2021, 17:14 / Actualizat vineri, 02 aprilie 2021 17:23

Anghel Iordănescu, 70 de ani, fostul selecționer al echipei naționale, consideră că Mirel Rădoi (40) va apela de-acum înainte la un „închizător” clasic.

După eșecul din Armenia (2-3), România rămâne pe locul 4 în grupa J, cu doar 3 puncte acumulate după primele 3 jocuri în campania pentru Campionatul Mondial.

„Vă spun sincer, şi eu am fost criticat, chiar desfiinţat. Că sunt defensiv, că n-am făcut una, n-am făcut alta. Într-adevăr, nu am jucat niciodată fără un recuperator în teren. Eu îi spuneam «controlor de joc». I-am reproşat cumva asta lui Mirel Rădoi, dar eu cred că acum va înţelege acest lucru şi sunt convins că va putea să îndrepte această greşeală. 

Cred în Mirel Rădoi şi am încredere în potenţialul jucătorilor noştri. Cred că putem bate Macedonia de Nord în deplasare şi Armenia acasă și să obținem astfel locul doi”, a declarat „Generalul” pentru Telekom Sport.

 „Poate se vor supăra pe mine”

PRELIMINARII CM 2022

Anghel Iordănescu pune tunurile pe 3 „tricolori” și se pronunță în privința lui Rădoi: „Poate se vor supăra pe mine”

Un egal cu Armenia i-a fost fatal lui Anghel Iordănescu

În calificările pentru Mondialul din 2006, România, pe-atunci la cârma lui Anghel Iordănescu, a remizat la Erevan, 1-1. Pus la vremea respectivă în situația de a încropi o echipă alternativă în condițiile în care a avut 8 absenți importanți, „Generalul” n-a fost iertat de FRF, fiind înlocuit cu Victor Pițurcă.

Dezbatere lansată de GSP » Cine e de vină pentru situația jalnică în care se află naționala?

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Radiografia degringoladei » Gazeta vă prezintă 5 repere din scurtul mandat al lui Mirel Rădoi, în care s-au ratat două obiective, iar al treilea este în pericol

FRF, tocată în direct de două nume grele: „Să plece! Îmi pare rău că Rădoi a acceptat”

Dorinel Munteanu a luat în vizor un „tricolor”: „E un copil fără prea multă minte”

Playtech: BOMBĂ! Gigi Becali a RĂBUFNIT! De ce nu a vrut să îl ajute pe soțul Corneliei Catanga. Latifundiarul a spus CLAR


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă