Iordănescu a izbucnit în conferință: „Nu avem criminali aici! Mă așteptam să-l văd imobilizat pe Morutan”

2 săptămâni in urmă 17

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 aprilie 2021, 18:21 / Actualizat vineri, 23 aprilie 2021 18:36

Edi Iordănescu, antrenorul lui CFR Cluj, a comentat subiectul lansat recent de GSP, anume accidentarea suferită de Olimpiu Moruțan în Supercupa României, pierdută de roș-albaștri, 0-0, 1-4 contra „feroviarilor”.

  • CONTEXT: Olimpiu Moruțan, internaționalul de tineret al lui FCSB, a rezistat doar o oră în meciul cu Botoșani (2-1) din urmă cu două etape, apoi a cerut să fie înlocuit din cauza durerilor pe care i le pricinuise o lovitură încasată în Supercupă. Conform informațiilor GSP, Olimpiu a aflat pe urmă că Ovidiu Hoban s-ar fi lăudat în vestiar: „L-am scos din joc o lună!” - detalii, pe larg, AICI!

Edi Iordănescu: „N-am pus niciodată jucătorii să lovească!”

„Am văzut o drama în spațiul public în ultima perioada, aproape că m-am speriat că s-a întâmplat ceva. Mă așteptam să-l văd imobilizat pe Morutan la cât s-a scris. Dacă a fost pe teren și nu la Băile Felix la recuperare, înseamnă că n-a pățit nimic. Au fost exagerări.

N-am pus niciodată jucătorii să lovească, n-o s-o fac. Nu în detrimentul altor jucători. Mi-au fost atacați jucătorii, am fost atacat și eu. Nu avem criminali în serie aici, merită mai mult respect”, a declarat Iordănescu în cadrul conferinței de presă premergătoare meciului cu Craiova.

3 zile am avut dureri la spate, n-am putut să mă pregătesc. Mă bucur că ieri n-am simțit dureri foarte mari. Nu mă simțeam nici ieri foarte bine. Dar după ce m-am încălzit, mai aveam doar dureri mici și am zis să joc, să-mi ajut echipa. Nu cred că Hoban a vrut să mă accidenteze, se întâmplă în fotbal astfel de lovituri
Olimpiu Moruțan, după Clinceni - FCSB 0-2

Citește mai multe știri din Liga 1:

Dinu, dezlănțuit: „Înfiorător ce se întâmplă la Dinamo!” + atacă DDB și ironizează o vedetă a „câinilor”

Panduru, virulent cu doi jucători de la FCSB: „Vorbesc degeaba! Cum să te duci în halul ăla?!”

Playtech: BOMBĂ! Cum a ajuns vestiarul Rangers să râdă de Ianis Hagi. Imaginile cu el sunt virale și senzaționale


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă